Η Swatch στις ελβετικές πλαγιές ως βασικός χορηγός του Swatch Nines 2023

Μία υψηλής αδρεναλίνης διοργάνωση με παγκόσμια απήχηση.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μεγάλα ύψη, επιβλητικά τοπία, επαναστατικοί σχεδιασμοί και η Swatch βασικός χορηγός του Swatch Nines, κορυφαία διοργάνωση στο ημερολόγιο των αθλημάτων δράσης.

Το 2023 σηματοδοτεί ένα επικό ξεκίνημα για τη Swatch ως βασικού χορηγού του Swatch Nines. Η 31η χειμερινή διοργάνωση ξεκινά στο Schilthorn της Ελβετίας από τις 17-22 Απριλίου 2023, με φόντο τα τρία επιβλητικά βουνά Eiger, Mönch, και Jungfrau. Το The Nines ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2008 στη Γερμανία και έχει εξελιχθεί έκτοτε σε μια πρωτοποριακή διετή διοργάνωση που προσελκύει αθλητές του υψηλότερου επιπέδου, δίνοντάς τους την ελευθερία να πειραματιστούν, να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν νέα πράγματα σε επαναστατικούς σχεδιασμούς πάρκου.

sc01_22_thenines2022_action_valentinoguselli_bymarkusfischer

“Το Swatch Nines είναι μια από τις λίγες μη ανταγωνιστικές διοργανώσεις που προσελκύει παγκόσμιας εμβέλειας ταλέντα και πραγματοποιείται στα πιο δημιουργικά και θεαματικά σκηνικά. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία που ενσαρκώνει την ουσία αυτού που σημαίνουν για τη Swatch τα αθλήματα δράσης. Το Swatch Nines θα στηρίξει αθλητές και αναδυόμενα ταλέντα, ως διοργάνωση απόλυτης ελευθερίας για τη δημιουργικότητα και την προσωπική έκφραση.”

— Alain Villard, Swatch CEO.


“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία μας με τη Swatch. Ο συνδυασμός ενός συνεργάτη όπως η Swatch, που έχει τόσο μεγάλη κληρονομιά στα αθλήματα δράσης, και ενός χώρου οπτικά πιο θεαματικού από ποτέ, θα συμβάλει στο να μπει το Nines σε μια νέα εποχή. Αυτά αποτελούν για μας κίνητρο ανανέωσης, τώρα και στα χρόνια που έρχονται.”

— Nico Zacek, ιδρυτής του Swatch Nines.

sc01_22_thenines2022__lifestyle_patburgener_bytheoacworth

Τα αθλήματα δράσης, η τέχνη και η δημιουργικότητα είναι στο DNA της Swatch, και η διετής διοργάνωση Swatch Nines είναι ένας αρμονικός συνδυασμός αυτών των τριών στοιχείων. Η ατμόσφαιρα είναι ανεπανάληπτη, καθώς ένας μικρός αριθμός κορυφαίων αθλητών snowboard και ελεύθερου σκι παγκοσμίως, πηγαίνουν στα βουνά, τα δίνουν όλα και διασκεδάζουν την κάθε στιγμή. Η ημέρα πρόσβασης του κοινού, η τηλεοπτική κάλυψη και η προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εταιρείες όπως οι GoPro και Red Bull, δίνουν τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να παρακολουθήσει αξέχαστες στιγμές ή να ζήσει ακόμη και νέα παγκόσμια ρεκόρ. Από κατασκευασμένα από χιόνι κάστρα μέχρι καθαρές καταβάσεις, η διοργάνωση δεν θέτει απλά τον πήχη όσο αφορά στα καταπληκτικά σκηνικά ανεβάζει τον πήχη σε άλλο επίπεδο.

sc01_22_thenines2022__action_finnbilous_bymarkusfischer

Πέρυσι, η Swatch, με τη συμμετοχή της στη διοργάνωση, τα έδωσε όλα δημιουργώντας ένα θεαματικό φυσικό εμπόδιο χιονιού σε σχήμα ρολογιού, με καντράν μεγέθους δέκα μέτρων, στο οποίο οι αθλητές έκαναν ακροβατικά που αψηφούσαν τη βαρύτητα. Ως βασικός χορηγός της διοργάνωσης το 2023, η ελβετική ωρολογοποιία θα φέρει μαζί της κάποιους από τους αθλητές της Proteam, όπως ο Ελβετός αθλητής του ελεύθερου σκι Nico Vuignier, ο Ελβετός snowboarder Pat Burgener και η Καναδή snowboarder Laurie Blouin, για να τις πιο θεαματικές διαδρομές της ζωής τους.

sc01_22_thenines2022_valentinoguseli_thibault_magnin_florianbreitenberger

Οι εκπλήξεις είναι πολύ περισσότερες στο Swatch Nines 2023, μεταξύ άλλων ο πρωτοποριακός σχεδιασμός ενός skatepark σε μια από τις υψηλότερες τοποθεσίες παγκοσμίως, το οποίο θα φέρει κοντά αθλήματα δράσης με υψηλές δόσεις αδρεναλίνης. Μερικοί από τους καλύτερους αναβάτες αυτών των αθλημάτων συμμετείχαν στον σχεδιασμό των λειτουργικών χαρακτηριστικών του, στο πλαίσιο ενός ειδικού εργαστηρίου της Swatch στα τέλη της περασμένης χρονιάς. Ένα είναι σίγουρο, θα είναι συναρπαστικό να παρακολουθεί κανείς τους snowboarders και τους skateboarders να «παίζουν» με νέα ακροβατικά και τεχνικές, ο ένας πλάι στον άλλον.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους αθλητές, το πρόγραμμα και την τελική διαρρύθμιση του χιονιού θα είναι διαθέσιμες εγγύτερα στην ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice