Falconeri Cashmere Ultrafine Collection

Νέα συλλογή Falconeri άνοιξη-καλοκαίρι 2023

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Με το διαχρονικό Falconeri Ultrafine Cashmere, η νέα συλλογή έρχεται να συνδυάσει την απλότητα και την ουδετερότητα της άνοιξης με τη χαλαρώτητα και την έντονη ζέστη του καλοκαιριού. 

Βόλτες στην ακτή, πόδια βυθισμένα στην άμμο, ένα κοινό ταξίδι που σας μεταφέρει από τη ζεστασιά της άνοιξης στην έντονη ζέστη του καλοκαιριού. Η νέα συλλογή Falconeri άνοιξη-καλοκαίρι 2023 είναι ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε και να μοιραστείτε τις αισθήσεις που δημιουργούν τα λεπτά νήματα στο δέρμα. Η απαράμιλλη ελαφρότητα και απαλότητα του ultralight cashmere σας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθιστώντας το την καρδιά της νέας σεζόν.

falconeri2

Τα χρώματα της φύσης εμπνέουν την παλέτα τόσο για εκείνον όσο και για εκείνη. Κυμαίνονται από ανοιχτό μπλε, ροζ, έως τα πιο λαμπερά πράσινα. Η γκάμα εμπλουτίζεται με μία ολοκαίνουργια απόχρωση Iris – μία απαλή απόχρωση που θυμίζει το λουλούδι που συνήθως βρίσκεται στις αμμώδεις ακτές – Atollo – μία έντονη απόχρωση της θάλασσας – Fuxia, Wisteria και ένα νέο Leaf Green – το πιο ζωντανό φυσικό χρώμα.

Πολλές νέες αποχρώσεις συμπληρώνουν την αναβίωση των σπουδαίων κλασικών του brand. Μία ουδέτερη παλέτα κατάλληλη για κάθε περίσταση περιλαμβάνει μαύρο, navy, snowflake και light rum: Τα χρώματα των αμμωδών ακτών, οι πρωταγωνιστές των καλοκαιρινών περιπάτων, που συνδυάζονται με τη μεγάλη ποικιλία από τις διαθέσιμες λαιμοκόψεις για να καλύψουν κάθε στυλ.

falconery3

Η διαχρονική κομψότητα του knitwear με λαιμόκοψη χαμόγελο, ή με διαχρονική στρογγυλή λαιμόκοψη, συνδυάζεται με προτάσεις που παίζουν με το βάθος. Νέα φαρδιά λαιμόκοψη σε σχήμα U βρίσκονται στο επίκεντρο για casual-chic looks, ενώ η υπερμεγέθης εκδοχή με λαιμόκοψη V και στις δύο πλευρές, που αφήνει την πλάτη μερικώς εκτεθειμένη, προσδίδει μία σαγηνευτική πινελιά.

Η νέα καρδιά της συλλογής είναι η ultrafine cashmere ζακέτα με λαιμόκοψη V και κούμπωμα με τέσσερα κουμπιά. Οι ελαφρώς πεσμένοι ώμοι και η χαλαρή εφαρμογή που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Falconeri το καθιστούν απαραίτητο για comfy-chic συνδυασμούς.

falconeri4

Η μεγάλη ποικιλία μοντέλων, από φούτερ με φερμουάρ έως και κουκούλες, μπορεί να συνδυαστεί με joggers ή palazzo παντελόνια και να φορεθεί με ανάλαφρα, αμάνικα πουπουλένια τζάκετ για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση Falconeri που θα φορεθεί όλη τη σεζόν, η οποία χαρακτηρίζεται από στιγμές με καλή παρέα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice