Tezenis X Haribo: Μια yummy collection για όλη την οικογένεια

Τα δύο brands ανακοινώνουν την πιο λαχταριστή συνεργασία της χρονιάς

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Tezenis και η HARIBO δημιούργησαν μία limited-edition σειρά ρούχων για τα παιδιά και όλη την οικογένεια.

Από τη μία πλευρά τα πιο αγαπημένα γλυκίσματα του κόσμου, από την άλλη το νεανικό, fun πνεύμα του brand που ανήκει στον όμιλο Calzedonia. Η Tezenis και η HARIBO ανακοινώνουν την πιο λαχταριστή συνεργασία της χρονιάς, μία limited-edition σειρά ρούχων που προορίζεται να γίνει must-have για τα παιδιά και όλη την οικογένεια.

Αντλώντας έμπνευση από τα iconic γλυκίσματα και τις χαρακτηριστικές συσκευασίες τους, η Tezenis παρουσιάζει άνετα και πολύχρωμα homewear σχεδιασμένα τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

tezenis1

Όχι μόνο τα παιδιά, αλλά ακόμα και οι μεγάλοι – που μεγάλωσαν με γευστικές λιχουδιές HARIBO δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στα πολύχρωμα T-shirts με τα σχέδια των διάσημων Golden Bears και του λαχταριστού Liquorice Wheel.

tezenis2

Η συλλογή είναι διευρυμένη και κατάλληλη για όλη την οικογένεια, με μοντέλα 'mini-me' για να απολαύσετε ασορτί ρούχα για ενήλικες και παιδιά.

tezenis3

Με αναφορές στα γλυκίσματα HARIBO Chamallows, τα χαρακτηριστικά σχήματα HARIBO Happy Cola και HARIBO Gummy Hearts, κάνουν την συλλογή αυτή τον πιο γλυκό πειρασμό για όλη την οικογένεια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice