Η adidas και τα Cosmos Sport λανσάρουν την Hyperglam συλλογή

Πηγή έμπνευσης της νέας συλλογής είναι η γενιά GenZ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η πιο glam training συλλογή της adidas, που εμπνέει τη σύγχρονη γυναίκα να νιώσει άνετη και λαμπερή, είναι γεγονός και θα την βρείς αποκλειστικά στα Cosmos Sport!

Η adidas Hyperglam είναι η νέα training συλλογή της adidas, η οποία διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα και στο e-shop των Cosmos SportΠηγή έμπνευσης της νέας Hyperglam συλλογής της adidas είναι η γενιά GenZ, καθώς είναι μια γενιά που αγαπάει τη γυμναστική, ασχολείται συνειδητά με αυτή για να βελτιώσει την υγεία της και να νιώσει ευεξία και ομορφιά. Η νέα training συλλογή της adidas απευθύνεται φυσικά σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως ηλικίας, και στόχο έχει να τους εμπνεύσει να πιστέψουν στην αυτοέκφραση, τη μοναδικότητα και την διαφορετικότητα.

hyperglam_event_3

Για το λανσάρισμα της Hyperglam συλλογής η adidas και τα Cosmos Sport επέλεξαν για πρωταγωνίστρια της καμπάνιας τη Josephine Wendel, μια πολύ δυναμική καλλιτέχνιδα με μεγάλη επιρροή στο GenZ κοινό. Η Josephine πρωταγωνίστησε στην καμπάνια και αποτέλεσε το απόλυτο idol της συλλογής, καθώς η καθημερινότητά της είναι γεμάτη από ένταση, πρόβες, προπονήσεις, ταξίδια αλλά και glam! Η Josephine είναι το πρόσωπο που διέδωσε το μήνυμα της Hyperglam συλλογής για αυτοέκφραση, αυτοπεποίθηση, ελευθερία κινήσεων αλλά και glam διάθεση, ότι αξίζει σε όλες τις γυναίκες.

hyperglam_event_1

Κορύφωση της καμπάνιας ήταν το μεγάλο event που οργανώθηκε από την adidas και τα Cosmos Sport στο Φουαρ Bar & Restaurant. Fashion editors αλλά και θαυμάστριες της Josephine είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν, φορώντας ρούχα από τη συλλογή. Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν φυσικά η Josephine η οποία απέδειξε πως η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να αισθάνεται άνετη, δυναμική και λαμπερή. Κατά τη διάρκεια του event οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη συλλογή και να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες και τα οφέλη, μέσω της παρουσίασης από τις adidas product trainers. Παράλληλα, φορώντας outfits της Hyperglam συλλογής, απόλαυσαν Kangoo και Fitness Dance Sessions. Τέλος προβλήθηκε σε μεγάλη οθόνη το campaign video ενώ ταυτόχρονα οι fashion editors είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα ρούχα της συλλογής. Το παρόν στο event έδωσαν και τα Sephora, καθώς είχαν δημιουργήσει treatment corners όπου οι beauty experts των Sephora έδιναν συμβουλές ομορφιάς. Στο τέλος εκπλήξεις από kits με προϊόντα της Benefit cosmetics περίμεναν όλες τις παρευρισκόμενες.

josephine_3
img_8996-1

Η νέα Hyperglam συλλογή απευθύνεται  στη σύγχρονη γυναίκα η οποία κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρας θέλει να νιώθει άνετη, αλλά και λαμπερή, να έχει στυλ πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και ταυτόχρονα να είναι έτοιμη για μια βόλτα μετά. Συνεπώς, χρειάζεται ρούχα με καλή διαπνοή, απαλά υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα και το στηρίζουν, επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων αλλά μπορούν και να μετατραπούν σε ρούχα που την κολακεύουν και της δίνουν αυτοπεποίθηση για μια βόλτα μετά την προπόνηση.

img_9927-1
img_7786-1

Η Hyperglam συλλογή αποτελείται από ρούχα που είναι σχεδιασμένα για να αισθάνεται μια γυναίκα κομψή, χωρίς να περιορίζονται οι κινήσεις της. Τα ρούχα της συλλογής διαθέτουν την τεχνολογία Aeroready που απορροφάει τον ιδρώτα για να παραμένει στεγνή και δροσερή κατά τη διάρκεια της προπόνησης και σε συνδυασμό με mesh υφάσματα, σχεδόν διάτρητα,της παρέχουν ακόμα καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Τέλος, η τεχνολογία Techfit δίνει μια ελαφριά συμπίεση για επιπλέον στήριξη.

vasiliki_terezopoulou_1
img_6379-1

Η adidas Hyperglam συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα Cosmos Sport και στο www.cosmossport.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice