Η adidas μας καλωσορίζει στο «Club Originals»

Γιορτάζει τη δημιουργικότητα στον κόσμο της μουσικής, της τέχνης, του στυλ και της κίνησης

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η νέα καμπάνια των adidas Originals «Club Originals» αναδεικνύει την επόμενη γενιά των δημιουργών και μας καλεί να εκφραστούμε ελεύθερα.

Η adidas εγκαινιάζει το «Club Originals»,  μια νέα καμπάνια που γιορτάζει τη δημιουργικότητα στον κόσμο της μουσικής, της τέχνης, του στυλ και της κίνησης. Η καμπάνια επιδιώκει να εμπνεύσει μια νέα γενιά δημιουργών, που το μέλλον τους ανήκει. Το «Club Originals»αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία της adidas να συνεχίσει να ενισχύει τα ταλέντα της επόμενης γενιάς, καλωσορίζοντας στην κοινότητάτης και νέους δημιουργούς, που θέλουν να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά τους και να εκφραστούν ελεύθερα.Η καμπάνια κάνει ντεμπούτο σε όλη την Ευρώπη μέσα από μια σειρά καθηλωτικών εκδηλώσεων, που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και θα περιλαμβάνουν pop-up, πάρτι και δημιουργικές συνεργασίες ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους.

HERCULES TSUZINOV by Eleni Tsetou
HERCULES TSUZINOV by Eleni Tsetou

Στην Ελλάδα, στα πλαίσια της καμπάνιας «ClubOriginals»,πραγματοποιήθηκε ένα event με 90s και oldschool επιρροές. Ταλέντα από όλους τους χώρους του θεάματος και του αθλητισμού συνεργάστηκαν δημιουργικά σε ένα κάλεσμα γιορτής και ελευθερίας έκφρασης. Η Josephine Wendel, ο Hercules Tsuzinov, ο Saske, η Dat Lilly, ο Gingerbread και η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας, όπου μαζί με πολύ σημαντικούς αθλητές από την οικογένεια της adidas όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας, ο Sergio Araujo και ο Κώστας Φορτούνης μας κάλεσαν στη γιορτή του «Club Originals». Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν νέα ταλέντα από αγαπημένα communitiesτης GenZ μεταξύ των οποίων graffiti artists, roller skaters, gamers, tiktokers και άλλων ταλέντων της νέας γενιάς.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας by Eleni Tsetou
Κωνσταντίνος Τσιμίκας by Eleni Tsetou

Τα adidas Originals έπαιζαν πάντα έναν αυθεντικό ρόλο στην κουλτούρα της ψυχαγωγίας, από το signaturestyling του Superstar από τον Run DMC, μέχρι την επιρροή του Gazelle στο indie icon των 90s Noel Gallagher και το πώς το Rivalry ξεπέρασε τα γήπεδα μπάσκετ και τα skateparks και έγινε ένα iconic street παπούτσι. Τώρα η adidas γιορτάζει τα originals του αύριο προσκαλώντας μας να γίνουμε μέρος των εορτασμών του «Club Originals».

Josephine by Eleni Tsetou
Josephine Wendel by Eleni Tsetou

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice