H Vans ζωντανεύει τον κόσμο της Haribo με μια «γλυκιά» συλλογή για μικρούς και μεγάλους

Ζωηρά Vans σχέδια σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ μας θυμίζουν τη χαρά των παιδικών μας χρόνων

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

 Vans x Haribo: Μια συλλογή που τιμά τη δημιουργικότητα και τη σημαντικότητα της έκφρασης.

Η Vans, ως αυθεντικό action sports brand και σύμβολο της δημιουργικής εξερεύνησης, ανακοινώνει υπερήφανα μια νέα συνεργασία με τη Haribo, το Νο1 brand σε καραμέλες, προωθώντας με αυτό τον τρόπο το νεανικό πνεύμα. Με την υποστήριξη του παγκόσμιου συνεργάτη της Haribo, IMG, που παρέχει τα δικαιώματα χρήσης, η συλλογή Vans x Haribo παρουσιάζει ιδιαίτερα κομμάτια σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια,με έμπνευση από τα θρυλικά Goldbears.

Ιδρύθηκε το 1920 από τον Hans Riegel και έγινε παγκοσμίως γνωστή, έχοντας σήμα κατατεθέν τα Goldbears. Η Haribo θυμίζει τα παιδικά χρόνια στους θαμώνες της για πάνω από 100 χρόνια. Πρόκειται για τις πιο διάσημες καραμέλες και τον πιο γνωστό παραγωγό γλυκόριζας, φέροντας το brand στην πρώτη θέση στη βιομηχανία γλυκισμάτων. Τα σχέδια που παρουσιάζονται, έχουν επιρροές από τον χαρούμενο κόσμο της Haribo που έχει αποτυπωθεί σε όλα τα εμβληματικά μοντέλα της Vans, μια συλλογή που τιμά τη δημιουργικότητα και τη σημαντικότητα της έκφρασης.

Λίγο αφότου γιόρτασαν την εκατοστή επέτειο των Gold bears, η Haribo δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Vans και μας τιμά ιδιαιτέρως η έμπνευση για αυτήν την ιδιαίτερη συλλογή» είπε ο Andreas Kuhnle, Senior Vice President, Corporate Global Marketing της Haribo.

«Η Haribo είναι συνδεδεμένη με τις πιο γλυκιές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων» υπενθυμίζοντας στους θαμώνες μέσω μιας μεγάλης γκάμας από γλυκίσματα, το αίσθημα χαράς και διασκέδασης που ένιωθαν παιδιά όταν έμπαιναν σε ένα κατάστημα με καραμέλες. Η πολύχρωμη Vans x Haribo συλλογή δημιουργεί το ίδιο ακριβώς συναίσθημα και κοινό έδαφος για μια δημιουργική εξερεύνηση.

Η πρώτη παγκόσμια εμφάνιση της συλλογής είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Golden Hall, στο Athens Metro Mall, στο Mediterranean Cosmos στηΘεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice