Η Laetitia Casta, το πρόσωπο της Calzedonia swimwear campaign

Μία δυνατή καλλιτεχνική ανταλλαγή

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Για το καλοκαίρι 2023, το πρόσωπο της Calzedonia swimwear campaign είναι το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός από τη Γαλλία, η Laetitia Casta.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το brand Calzedonia, το οποίο ανήκει στο διάσημο ομώνυμο Ιταλικό όμιλο,  επιλέγει για μούσα μία Γαλλίδα. Η ηθοποιός παρουσιάζεται ως το ιδανικό πρόσωπο για την ευρωπαϊκή καμπάνια της μάρκας. Ως Γαλλικό icon, μοιράζεται τις ίδιες αξίες με το brand, τόλμη και θηλυκότητα και απηχεί σε όλες τις γυναίκες.

Iταλίδα από την πλευρά της γιαγιάς της, η Laetitia είναι πολύ δεμένη με την Ιταλία και τις παραδόσεις της. Είναι πολύ εξοικειωμένη με τη Μεσογειακή κουλτούρα, γεγονός που έκανε αυτή τη συνεργασία να ρέει πολύ εύκολα. Μία δυνατή καλλιτεχνική ανταλλαγή.

Η Summer 2023 συλλογή της Calzedonia αποτελεί μία ωδή σε όλες τις γυναίκες, στο πνεύμα ελευθερίας τους, επιβεβαιώνει το στυλ και τη μοναδικότητά τους. Σε αυτή τη νέα συλλογή, το brand προσφέρει μία ποικιλία στυλ, σχημάτων και μεγεθών, τις βασικές τάσεις που θα κάνουν το καλοκαίρι αξέχαστο.

im00078___cairo_white

Αρκετά θέματα υπογραμμίζονται σε αυτή τη συλλογή.

Tο πρώτο, Coastal Chic, παρουσιάζει extra vagant details όπως μεγάλα βολάν, πολυτελή κεντήματα, αδιαφάνεια και διαφάνεια, καθώς και υλικά με 3D υφή σε καθημερινά κομμάτια για την παραλία και το βραδινό ντύσιμο.

Tο δεύτερο, Summer Festival, εμπνεύστηκε από ένα ταξίδι. Η επιστροφή μιας ανατρεπτικής μόδας με denim effect μπικίνι, tie dye χρώματα, crochet ή κομμάτια με δίχτυ ή μεταλλικές υφές στο δέρμα.

rti1759l_sbr1759e

Tο τρίτο, Wild Nature, είναι ένας φόρος τιμής στην πανίδα και τη χλωρίδα που αναμειγνύονται σε ένα mix & match από prints σε ζεστά χρώματα εμπνευσμένα από τη γη και τη φωτιά.

rti1764l_sl01764

Αυτή τη χρονιά, η Laetitia Casta θα πρωταγωνιστεί σε αρκετές ταινίες, αναμεσά τους και η πολυαναμενόμενη"Le Consentement" της Vanessa Filho, αλλά θα εμφανιστεί και στο θέατρο. Επίσης, θα συνεχίσει τον ρόλο της ως πρέσβειρα της UNICEF με μία αποστολή που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο 2023.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice