Fashionable βουτιές με τη νέα συλλογή μαγιό sloggi Shore SS 23

Ας βουτήξουμε στις 5 ολοκαίνουριες σειρές

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

 sloggi Shore SS 23: Συνδύασε χρώματα, σχέδια και να φτιάξε το δικό σου, ξεχωριστό look για την παραλία.

Η sloggi Shore συλλογή SS 23 έρχεται να ταράξει τα νερά με τις φανταστικές αποχρώσεις,τα έξυπνα υφάσματα και τα ακαταμάχητα σχέδια που προσφέρονται για το τέλειο και ultra summery mix&match. Συνδύασε χρώματα, σχέδια και να φτιάξε το δικό σου, ξεχωριστό look για την παραλία.

Και ξεκινάμε με τη σειρά MARINA GRANDEπου θα απογειώσει το στυλ σου στο νησί. Μαγιό με αθλητικά κοψίματα και cool χρώματα όπως Romantic Coral, το Sporty Blue και το Cool Black, που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για να τα συνδυάσεις μεταξύ τους αλλά και με τα υπόλοιπα μαγιό της Shore συλλογής.

large_jpg-102146417062_cm_f_2

Η FORNILLO, με τέλεια εφαρμογή και απίθανες ιριδίζουσες αποχρώσεις που θυμίζουν ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη,έρχονται με «doubleface» υφάσματα,για να φοράς τα μαγιό όπως θέλεις… ανάλογα τη διάθεσή σου και το στυλ της παραλίας. Αστραφτερό ύφασμα ή mat; Η απόφαση είναι απλά, δική σου. 

Η σειρά ARIENZO εμπνέεται από τα ανάλαφρα ZERO εσώρουχα, για να απολαμβάνεις τις βουτιές σου με 0% περιορισμούς και 100% ελευθερία. Ανακάλυψε μοναδικά minimal σχέδια σε Urban Green και Black αποχρώσεις, από ύφασμα που αφήνει το σώμα να αναπνέει.

Και πάμε στη σειρά παρεό GRAVITELLA. Γιατί καλοκαίρι χωρίς παρεό, δε γίνεται!Μπορείς να τα φορέσεις πάνω απόοποιοδήποτε μαγιό τηςShore συλλογής, ή σε συνδυασμό με ένα topγια easy-breezy εμφανίσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ που δεν μπορεί να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου. Θα τα βρεις σε 3 αποχρώσεις με εντυπωσιακά prints που απλά θα λατρέψεις!

large_jpg-102146466749_cm_f_1

Από τη φετινή συλλογή, δεν θα μπορούσε λείπει και η ανδρική σειρά… Η LANNIO, έρχεται με άνετα και ευκολοφόρεταstyles σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Άνετα υφάσματα που μένουν σταθερά, όσα κύματα κι αν έρθουν, για απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο νερό.

large_jpg-102146467062_102146510034_cm_f_1

Όλες οι σειρές Shore είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένο ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και σε προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου. Γιατί το καλό για το σώμα σου,  εδώ είναι καλό και για τον πλανήτη.

Οπότε, δώσε ραντεβού στην αγαπημένη σου παραλία και ετοιμάσου να ρίξεις την πρώτη σου βουτιά με τα sloggi Shore!

large_jpg-102146467062_102146510034_cm_f_2

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice