Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια Calvins or nothing

Με τις αθλήτριες Alex Morgan, Chloe Kelly, Kenza Dali, Mana Iwabuchi και MaryFowler

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια Calvins or nothing με τις αθλήτριες Alex Morgan, Chloe Kelly, Kenza Dali, Mana Iwabuchi και MaryFowler 

Η Calvin Klein συστήνει τη σειρά Calvins or nothing με μια νέα καμπάνια στην οποία συμμετέχουν οι Alex Morgan, Chloe Kelly, Kenza Dali, Mana Iwabuchi και Mary Fowler - παγκοσμίως αναγνωρισμένες αθλήτριες που έχουν κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις. Επεκτείνοντας την οπτική αφήγηση της καμπάνιας Calvins or nothing, αναδεικνύονταικαι εδώ οι γυναίκες σε ένα οικείο περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύψει την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό τους.

sp23_womens_athlete_alex_morgan_1__photo_credit_-_brianna_capozzi_

Η φωτογράφος Brianna Capozzi χρησιμοποιεί την αντιπαράθεση εκφραστικών κοντινών και ολόσωμων λήψεων για να απεικονίσει τη δυαδικότητα κάθε ατόμου. Το αποτέλεσμα είναι ένας εορτασμός του αθλητισμού, της δύναμης και της ευαισθησίας.

sp23_womens_athlete_chloe_kelly_1__photo_credit_-_brianna_capozzi_

Οι συμμετέχουσες είναι ντυμένες με Calvin Klein essentials, όπως τα νέα εσώρουχα Modern Cotton, τα High Rise Straight, 90s Straight, Straight και Bootcut τζιν, τα cropped και κλασικά trucker jackets και τα μπλουζάκια με το χαρακτηριστικό CK λογότυπο.

sp23_womens_athlete_mary_fowler_3__photo_credit_-_brianna_capozzi_

Το περιεχόμενο της καμπάνιας έχει κυκλοφορήσει στα socialmedia της Calvin Klein και θα προβληθεί σε τοποθεσίες υψηλής επισκεψιμότητας σε όλο τον κόσμο.

sp23_womens_athlete_mary_fowler_1__photo_credit_-_brianna_capozzi_

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice