Η νέα συλλογή Z.N.E. της adidas υιοθετεί το Pinkcore στυλ του φετινού καλοκαιριού

Η adidas λανσάρει τη νέα performance Z.N.E. συλλογή και επιβεβαιώνει πως το ροζ χρώμα ήρθε για να μείνει

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

adidas performance Z.N.E συλλογή: Σχεδιασμένη για να προσφέρει ελευθερία στην κίνηση και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί την ανάγκη μας για μια stylish athleisure εμφάνιση.

Η νέα performanceσ υλλογή της adidas Ζ.Ν.Ε. είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την αισθητική του ροζ, που αποτελεί την statement χρωματική παλέτα στον χώρο της μόδας παγκοσμίως. Σχεδιασμένη για να προσφέρει ελευθερία στην κίνηση και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί την ανάγκη μας για μια stylish athleisure εμφάνιση, η συλλογή φέρνει την άνεση στο προσκήνιο μέσα από τον “pinkcore”χαρακτήρα της.

h23836-h23836_fw23_spw_zne_female_hoyeon_secondary_pink_full_body_back_1x1-1134731__2___1_

Κεντρικό πρόσωπο της νέας performance συλλογής της adidas Ζ.Ν.Ε. είναι για ακόμη μια φορά η πολυτάλαντη super star Jenna Ortega. Η πολυαγαπημένη ηθοποιός στο GenZ κοινό εμπνέει με την εμφάνισή της και μετατρέπει τα minimal κομμάτια της συλλογής στα απόλυτα basic items, που θα φορεθούν σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητας. Στην παγκόσμια καμπάνια της adidas Ζ.Ν.Ε. συμμετέχουν επίσης ηηθοποιός Deepika Padukone, η ηθοποιός και μοντέλο Hoyeon, και το μοντέλο David Yang. Με την έντονη προσωπικότητά τους μετατρέπουν τα ρούχα της συλλογής στα πιο εμβληματικά κομμάτια του athleisure look.

h23836-h23836_fw23_spw_zne_jenna_female_secondary_pink_half_body_top-1150483

Στην adidas Ζ.Ν.Ε. συλλογή κάθε γραμμή διατηρεί την απλότητα αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα co-ords στην έντονη ροζ απόχρωση, που εξισορροπούνται από τις διακριτικές λεπτομέρειες, αποτελούν τα “must have” κομμάτια για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το πολυαναμενόμενο blockbuster και να είναι μέρος του απόλυτου momentum του φετινού καλοκαιριού!

deepika_adidas

Λίγα λόγια για τη συλλογή:

Γυναικεία μπλούζα και σορτς:

- Cropped fit κοντομάνικη μπλούζαα πό βαμβάκι και ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με rib τελείωμα και γιακά, καθώς και ανάγλυφο λογότυπο στο στήθος.

- Σορτς διπλής πλέξης σε loose fit  γραμμή, high rise εφαρμογή με λάστιχο στη μέση και μπροστινές τσέπες με φερμουάρ.

 Ανδρικό φούτερ και σορτς:

- Premium ανδρικό hoodie από μαλακό, διπλής πλέξης υλικό με ribτελείωμα και μανσέτες. Διαθέτει πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ. Το φούτερ με κουκούλα σε στυλ πουλόβερ προσφέρει μια πολύ ψηλή λαιμόκοψη όταν η κουκούλα είναι σηκωμένη, για περισσότερη άνεση.

- Σορτς διπλής πλέξης σε loose fit γραμμή, λάστιχο στη μέση.

Η νέα performance συλλογή της adidas Ζ.Ν.Ε. είναι διαθέσιμη στα adidas stores, σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα, καθώς και στο www.adidas.gr.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice