Επιστροφή στο σχολείο με Marks & Spencer!

H σχολική χρονιά ξεκινάει από μια βόλτα στα Marks & Spencer

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Φέτος το Φθινόπωρο, τα Marks & Spencer κάνουν πιο εύκολη την επιστροφή στο σχολείο με τη μεγαλύτερη ποικιλία ρούχων για την τάξη, το παιχνίδι και τις δραστηριότητες, παρουσιάζοντας την συλλογή Back to School αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους.

Η νέα Back to School συλλογή αποτελείται από μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε τα ρούχα να παραμένουν ανθεκτικά και άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας την καθημερινότητα παιδιών και των γονιών ακόμα πιο εύκολη. Η νέα τεχνολογία Stay NEW, έχει αναπτυχθεί ώστε τα ρούχα να παραμένουν σαν καινούργια για μεγάλο διάστημα. Επιπλέον, χάρη στα υλικά υπεύθυνης προέλευσης που χρησιμοποιούν τα Marks & Spencer, όπως το μαλακό βαμβάκι, τα ρούχα διατηρούνται λαμπερά σαν καινούργια.

m_s_back_to_school_2023__1_

Η συλλογή συμπληρώνετα ιαπό σχολικά παπούτσια, ιδανικά για όλες τις δραστηριότητες μέσα και έξω από την τάξη, σχεδιασμένα με άνετο μαξιλαράκι, και δέρμα ανθεκτικό στους κραδασμούς. Η επένδυση Freshfeet βοηθά να κρατήσει μακριά τις οσμές, διατηρώντας τα πόδια των παιδιών πιο δροσερά. Επιπλέον, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα σακίδια και κουτιά φαγητού με διασκεδαστικά μοτίβα, από αυτοκίνητα και γοργόνες μέχρι τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, Minnie Mouse, Harry Potter και Spider-Man.

m_s_back_to_school_2023__3_

Γιατί η σχολική χρονιά ξεκινάει από μια βόλτα στα Marks & Spencer!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice