Ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγός του, Jada Pinkett Smith, στο κόκκινο χαλί των Oscars 2022
Τζέιντα Πίνκετ - Γουίλ Σμιθ: Έχουν χωρίσει εδώ και επτά χρόνια © EPA/DAVID SWANSON
LOOK News

Τζέιντα Σμιθ: «Στα 40 μου πονούσα τόσο πολύ, που μόνο τον θάνατο μπορούσα να σκεφτώ»

Τα ναρκωτικά, το Χόλιγουντ και το περιβόητο χαστούκι των Όσκαρ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζέιντα Σμιθ: Οι αποκαλύψεις για την ζωή της - Τα ναρκωτικά, το Χόλιγουντ και το περιβόητο χαστούκι των Όσκαρ

Για το εμπόριο ναρκωτικών που έκανε για τα προς το ζην στη Βαλτιμόρη, την «αστραφτερή» ζωή του Χόλιγουντ και φυσικά το χαστούκι του συζύγου της στον Κρις Ροκ μίλησε η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «People».

Λίγο πριν από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Worth», η Τζέιντα Σμιθ εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της ενώ αναφέρθηκε και στο συμβάν με το «αστείο» του Κρις Ροκ για το ξυρισμένο κεφάλι της.

Ακόμα και η ίδια σκέφτηκε ότι είναι «ένα κωμικό σκετς. Ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Γουίλ να τον χτυπήσει» θυμάται. «Μόνο όταν ο Γουίλ επέστρεψε στο κάθισμά του κατάλαβα ότι δεν ήταν σκετς».

Τα προβλήματα των γονιών της, η υποκριτική και ο Γουίλ Σμιθ

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ μεγάλωσε στη Βαλτιμόρη και πριν μετακομίσει στο Χόλιγουντ είχε εκφράσει την αγάπη της για την υποκριτική ως μία διέξοδο από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο σπίτι της, με τους δύο γονείς της που αντιμετώπιζαν προβλήματα εθισμού.

Στα μαθήματα υποκριτικής γνώρισε και τον Γουίλ Σμιθ, που μόλις είχε πάρει διαζύγιο από την Σέρι Ζάμπινο. «Με ποιον βγαίνεις;» τη ρώτησε. Όταν εκείνη του απάντησε ότι δεν έχει σχέση, εκείνος δήλωσε: «Λοιπόν, πλέον βγαίνεις μαζί μου».

Ακολούθησαν τα δύο παιδιά, ο γάμος με έναν από τους πιο περιζήτητους σταρ του Χόλιγουντ, πρεμιέρες, πολυτελή σπίτια. «Ενώ ζούσα το όνειρο, βρέθηκα σε ένα τεράστιο αδιέξοδο – μια πολύ βαριά κατάθλιψη. Νομίζω ότι αναζητούσα έξω τρόπους να γεμίσω τα κενά μέσα μου. Στα 40 μου πονούσα τόσο πολύ, που μόνο το θάνατο μπορούσα να σκεφτώ», αποκαλύπτει.

Και εκεί ήταν που ξεκίνησαν οι... φωνές. «Απλά αυτοκτόνησε, δεν αξίζεις τίποτα, είσαι ένα τίποτα. Άρχισα να ψάχνω μέρη, λόφους όπου θα μπορούσε να μου συμβεί το “ατύχημα” γιατί δεν ήθελα τα παιδιά μου να σκεφτούν ότι η μητέρα τους είχε αυτοκτονήσει».

Τότε ανακάλυψε μια ψυχοτρόπο ουσία, την ayahuasca, που τη βοήθησε να έρθει σε πιο στενή επαφή με τον εαυτό της, «την οποία δεν είχα ποτέ στο παρελθόν. Οι αυτοκτονικές σκέψεις εξαφανίστηκαν εντελώς».

«Όταν γνώρισα τον Γουίλ, εγκατέλειψα τελείως την ψυχική υγεία μου. Ποτίστηκα τόσο πολύ από εκείνον και τη σχέση μας, ώστε ένιωσα σαν να είχα θεραπευτεί», καταλήγει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice