Η Vans παρουσιάζει το νέο Knu Stack

Το σχέδιο 'Knu' επαναπροσδιορίζει το εμβληματικό Sidestripe της Vans

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Vans παρουσιάζει το νέο Knu Stack - Το σχέδιο 'Knu' επαναπροσδιορίζει το εμβληματικό Sidestripe της Vans

Την φετινή εορταστική περίοδο, η Vans παρουσιάζει την νέα προσθήκη της σειράς Knu, το Knu Stack σε απόχρωση Metallic Silver/True White. Το Knu Stack διαθέτει suede ύφασμα στο επάνω μέρος σε έντονη marshmallow απόχρωση και stackform πάτο στον ίδιο χρωματισμό. Για μια πιο νοσταλγική και ταυτόχρονα γιορτινή εμφάνιση το παπούτσι συνδυάζει δύο κορδόνια, ένα πολύχρωμο από νήμα και ένα ασημένιο μεταλλικό. Τα κορδόνια προσαρμόζονται: μπορούν είτε να συνδυαστούν μεταξύ τους είτε να αφαιρεθεί το ένα για ένα πιο απλό look.

ho23_brandclassic_vn000crs448_knustack_white_1114

Το Knu Skool, που αρχικά κυκλοφόρησε το 1998, προσάρμοσε τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Old Skool με puffed γλώσσα, επιπλέον ενίσχυση περιμετρικά του αστραγάλου και το εντυπωσιακό τρισδιάστατο Sidestripe. Σήμερα, το Knu Stack παρουσιάζει τα ίδια σχεδιαστικά στοιχεία του Knu Skool, αλλά περιλαμβάνει επίσης την πλατφόρμα, που θυμίζει το στυλ των late '90s.

ho23_brandclassic_vn000crs448_knustack_white_1305

Το Knu Stack αποτελεί ένα βήμα προς την εξέλιξη της Vans, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο φόρο τιμής στα VansClassics, ανασχεδιασμένο για τη νέα γενιά.

ho23_brand_classic_vn000crs448_knu_stack_side

Τα Vans Classics Knu Stack είναι διαθέσιμα τώρα σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης της Vans και στα επίσημα καταστήματα της Vans.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice