H Calvin Klein αποκαλύπτει το πρώτο μέρος της καμπάνιας για την Άνοιξη 2024 με πρωταγωνιστή τον Jeremy Allen White

Η νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Jeremy προβάλλεται στα social media της @calvinklein.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H Calvin Klein αποκαλύπτει το πρώτο μέρος της καμπάνιας για την Άνοιξη 2024 με πρωταγωνιστή τον Jeremy Allen White - Η νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Jeremy προβάλλεται στα social media της @calvinklein.

 Η Calvin Klein παρουσιάζει την καμπάνια για την Άνοιξη 2024 με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Jeremy Allen White στο ντεμπούτο του για το brand, φορώντας τα πιο εμβληματικά εσώρουχα της Calvin Klein.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, ο Jeremy φωτογραφίζεται στη γενέτειρά του από τον Mert Alas, σε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο που αναδεικνύουν τη σύνδεσή του με την πόλη και ενισχύουν τη δυναμική του ενέργεια,μαζί με τα πιο εμβληματικά looks του brand.

Μέσα από την καμπάνια και το μοναδικό στυλ του Jeremy, αποκαλύπτεται η ανανέωση των κλασικών σχεδίων στη συλλογή ανδρικών εσωρούχων της CalvinKlein με νέες επεξεργασίες στο λογότυπο και τα υλικά, για κομψή και καθημερινή άνεση.

Τα νέα στυλ Intense Power, Micro Stretch και Micro Mesh παντρεύουν τον τολμηρό σχεδιασμό με καινοτόμα υφάσματα για καλαίσθητες και άνετες εμφανίσεις, ενώ τα basics εσώρουχα Modern Cotton και Cotton Stretch προσφέρουν μια εμβληματική βάση για κάθε ντύσιμο. Σε όλη τη συλλογή για την Άνοιξη 2024, τα μινιμαλιστικά basics της Calvin Klein προβάλλονται με έναν νέο συνδυασμό σύγχρονης καινοτομίας και αισθησιασμού στην πιο αγνή του μορφή.

Η νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Jeremy προβάλλεται στα social media της @calvinklein.

Η καμπάνια για την Άνοιξη 2024 θα εξερευνήσει τον κόσμο της Calvin Klein, προβάλλοντας μια σειρά δυναμικών ταλέντων σε αυτόνομες βινιέτες που αναδεικνύουν την ατομικότητά τους, ξεκλειδώνουν την αυτοπεποίθησή τους και αποκαλύπτουν τον τρόπο ζωής που συστήνει η Calvin Klein. Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο κεφάλαιο.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice