Nικητές Prix de Beauté 2023: Aντηλιακή Προστασία Ευρείας Διανομής

Ποιοι οι νικητές στην Ενότητα Aντηλιακή Προστασία Ευρείας Διανομής

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Prix de Beauté 2023: Ποιοι οι νικητές στην Ενότητα Aντηλιακή Προστασία Ευρείας Διανομής

H Eνότητα Ευρείας Διανομής των Prix de Beauté 2023 ολοκληρώνεται με τους Νικητές της κατηγορίας Αντηλιακή Προστασία. Όλοι οι Νικητές της 23ης διοργάνωσης βραβείων ομορφιάς Prix de Beauté ανακοινώθηκαν στις 21 Νοεμβρίου σε λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.  

νιvea_nikhtes_prix_de_beaute_2023_eyreias_anthliaka_beautemag_01_24

Χρυσό Βραβείο: Nivea, Sun Protect & Bronze Trigger Spray

Η διπλή δράση της αντηλιακής σειράς Nivea Sun Protect & Bronze απογειώνεται από την υπερ-πρακτική συσκευασία του Trigger Spray.

H μακροχρόνια τεχνογνωσία της Nivea σχετικά με την αντηλιακή προστασία έχει ενσταλαχτεί σε όλες τις συνθέσεις της σειράς Nivea Sun Protect and Bronze, με διαφορετικά formats και διαφορετικούς δείκτες SPF, που φροντίζουν για δύο πολύ βασικές ανάγκες κάτω από τον ήλιο. Αφενός, προστατεύουν από τις ακτινοβολίες UVA και UVB με προηγ μένα αντηλιακά φίλτρα που σέβονται τη θάλασσα, αναχαιτίζοντας τα εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση που μπορεί να προκαλέσει η έκθεση στον ήλιο.

Αφετέρου, με ένα ειδικό εκχύλισμα προ-μελανίνης, μας απαλλάσσουν από την ανησυχία ότι αν βάλουμε αντηλιακό δεν θα μαυρίσουμε. Αυτό το συστατικό διεγείρει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας, χωρίς όμως να αποτελεί αυτομαυριστικό παράγοντα. Αυτή η διπλή δράση περιέχεται σε μία ασφαλή φόρμουλα που είναι απαλλαγμένη από φίλτρα UV Octinoxate, Oxybenzone, Octocrylene και δεν περιέχει μικροπλαστικά.

63% βιοδιασπώμενη σύνθεση ανθεκτική στο νερό

Από αυτή τη σειρά ξεχωρίζει το Nivea Sun Protect & Bronze Trigger Spray με δείκτη προστασίας 50 (SPF50). Η εξαιρετικά πρακτική συσκευασία του με λαβή ψεκασμού, το κάνει πανεύκολο και απολαυστικό στην εφαρμογή. Η συγκεκριμένη σύνθεση είναι κατά 63% βιοδιασπώμενη, μη λιπαρή και ανθεκτική στο νερό. Γεγονός που την καθιστά ιδανική για συχνή χρήση στην παραλία, ακόμα και κάτω από ακραίες συνθήκες παραθαλάσσιων σπορ.

loreal_paris_nikhtes_prix_de_beaute_2023_eyreias_anthliaka_beautemag_01_24

Αργυρό Βραβείο: L’Orèal Paris, Anti-UV Fluide της σειράς Revitalift Clinical

Η νέα σειρά Revitalift Clinical της L’Oréal Paris εμπλουτίζεται με μια καθημερινή κρέμα υψηλής UV προστασίας που βασίζει τη δράση της στο συστατικό σταρ των δερματολόγων.

H βιταμίνη C έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια στο υπέρτατο αντιοξειδωτικό συστατικό για την επιδερμίδα. Μάλιστα αποτελεί τον τέλειο σύμμαχο στα αντηλιακά φίλτρα. Δεδομένου ότι έχει την ικανότητα να δέχεται και να εξουδετερώνει εκείνη όλες τις οξειδωτικές επιθέσεις που κατευθύνονται προς την επιδερμίδα, κάνει ακόμα πιο ισχυρή την προστασία ενός αντηλιακού από τους εξωτερικούς παράγοντες που συντελούν στην πρόωρη γήρανση. Όπως η ηλιακή ακτινοβολία και η ρύπανση.

Πατενταρισμένη τεχνολογία Netlock

Στη νέα φόρμουλα της καθημερινής κρέμας υψηλής UV προστασίας (SPF50+) για το πρόσωπο, Revitalift Clinical Anti-UV Fluid, η βιταμίνη C έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με στόχο να προστατεύσει την επιδερμίδα από τα σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται από τη UV ακτινοβολία. Όπως οι κηλίδες, οι ρυτίδες και ο ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και τα υπόλοιπα δραστικά συστατικά της, όπως η Βιταμίνη Ε, που ενισχύει περαιτέρω την αντιοξειδωτική αποτελεσματικότητα. H γλυκερίνη σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ, που αναπληρώνουν εξαιρετικά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Όλα αυτά περιέχονται στην πραγματικά ανάλαφρη υφή αυτής της κρέμας. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία της L’Oréal, Netlock, εξασφαλίζει μία εξαιρετικά ευχάριστη εφαρμογή με αόρατο φινίρισμα και υψηλή αντοχή στο νερό.

carotten_nikhtes_prix_de_beaute_2023_eyreias_anthliaka_beautemag_01_24

Χάλκινο Βραβείο: Carroten, Αντηλιακές κρέμες προσώπου

Οι καινοτόμες αντηλιακές φόρμουλες της Carroten προστατεύουν το πρόσωπο από το μεγαλύτερο φάσμα της UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Η Νο1 ελληνική μάρκα αντηλιακής προστασίας έρχεται με αυτοπεποίθηση κάτω από τον ήλιο να μας προσφέρει μία εξειδικευμένη σειρά αντηλιακής προστασίας για το πρόσωπο, με υψηλής ποιότη τας συστατικά, καινοτόμες φόρμουλες, προηγμένη τεχνολογία, ανάλαφρα αρώματα και μεταξέ νιες υφές που υπόσχονται μία μαυρισμένη, όμορφη και κυρίως υγιή επιδερμίδα. Αναλυτικότερα, οι αντηλιακές κρέμες προσώπου Carroten έχουν αντηλιακούς δείκτες που κυμαίνονται από SPF30 έως και 50+ για αυξημένη προστασία από τον ήλιο, με τη βοήθεια της αντηλιακής τεχνολογίας Supreme Light, η οποία παρέχει ένα τετραπλό σύστημα προστασίας (UVA+UVB+VL+IRA) για ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Τεχνολογία Multi Corrector & Age Block

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες κρέμες έχουν ελαφριά υφή για άμεση απορρόφηση, ενώ είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένες. Η γκάμα προσφέρει τη Super Mat, που απευθύνεται σε κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες για ματ αποτέλεσμα. Tην CC, που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και με multi corrector τεχνολογία προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Αλλά και τη Sensicare, που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού μειώνει τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Τέλος, στην σειρά προστίθεται και η νέα Anti-Age/Anti-Spot. Με την προηγμένη τεχνολογία Age Block προλαμβάνει και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των πανάδων που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο. Χαρίζει παράλληλα αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα του προσώπου, χάρη στη βιταμίνη Ε, που είναι γνωστή για την ενισχυμένη της δράση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice