Νικητές Prix de Beauté 2023: Δερμοκαλλυντικά Περιποίηση / Αδυνάτισμα Σώματος

Ποιοι οι νικητές στην Ενότητα Περιποίηση / Αδυνάτισμα Σώματος

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Prix de Beauté 2023: Ποιοι οι νικητές στην Ενότητα Περιποίηση / Αδυνάτισμα Σώματος

Μετά την περιποίηση προσώπου στην ενότητα των Δερμοκαλλυντικών προστίθενται τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους Νικητές Prix de Beauté 2023 στην κατηγορία περιποίηση σώματος. Τα βραβεία κέρδισαν σειρές που στοχεύουν στη βαθιά θρέψη, στην επανόρθωση αλλά και στο αδυνάτισμα. Όλοι οι Νικητές Prix de Beauté 2023 ανακοινώθηκαν στις 21 Νοεμβρίου σε λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

ατηονιτεs_nikhtes_prix_de_beaute_2023_beautemag_12_23

Χρυσό Βραβείο: Athonites, Invigorate and Cleanse Shower Gel & Vitalize and Hydrate Body Cream

Στη σύγχρονη ανάγκη για πιο ήπια, καθαρή και αποτελεσματική φροντίδα σώματος απαντούν το Invigorate and Cleanse Shower Gel και η Vitalize and Hydrate Body Cream από την Athonites.

Mε κοινό παρονομαστή τις φυσικές πρώτες ύλες από τις βιολογικές καλλιέργειες του Όρους Άθω, το εμπλουτισμένο νερό με 5 βότανα άγριας συγκομιδής ή βιολογικής καλλιέργειας και μία γενικότερη clean φιλοσοφία, η πλούσια βιολογική ενυδατική κρέμα σώματος Vitalize and Hydrate Body Cream και το αναζωογονητικό αφρόλουτρο Invigorate and Cleanse Shower Gel συνδυάζονται σε μία απολαυστική φροντίδα σώματος. Τα βότανα του πλούσιου οικοσυστήματος (δενδρολίβανο, φύλλα αμπέλου, πεντάνευρο, καλέντουλα και σιδερίτης) έχουν επιλεχθεί για να ενισχύουν τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες αυτών των προϊόντων σώματος με τον πιο φυσικό τρόπο.

Φυσικά συστατικά μέσω hand-picking

Τα φυσικά συστατικά τους, που φτάνουν το 84,6% στο αφρόλουτρο και το 97,3% στην κρέμα, συλλέγονται από μοναχούς, ένα-ένα με το χέρι. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται hand-picking και εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα και περιεκτικότητα σε ωφέλιμα συστατικά. Εκτός από τα παραπάνω εκχυλίσματα, η κρέμα σώματος περιέχει έξτρα παρθένο αγουρέλαιο και το βραβευμένο Αθωνικό βιολογικό μέλι καστανιάς. Προέρχονται από την ίδια ανέγγιχτη γη και προσφέρουν ενυδάτωση και βαθιά θρέψη για λείο, απαλό και ορατά πιο υγιές δέρμα. Το φρουτώδες άρωμά της από μαύρο φραγκοστάφυλο και βασιλικό είναι φυσικό. Όπως και τα συντηρητικά της, με αποτέλεσμα η φόρμουλα στο σύνολό της να φέρει πιστοποίηση ως Natural & Organic από τον aCert.

Mε σεβασμό στο δέρμα και στο περιβάλλον

Από την άλλη, το αναζωογονητικό αφρόλουτρο έχει περαιτέρω εμπλουτισθεί με θυμάρι και φασκόμηλο. Αλλά και πρεβιοτικά και βιολογική αλόη, ενώ δεν περιέχει θειικά άλατα. Η ήπια σύνθεσή του είναι ιδανική για το καθημερινό ντους και κατάλληλη εξίσου για ευαίσθητες επιδερμίδες. Καθαρίζει ενώ παράλληλα ενυδατώνει κι ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό. Το πλούσιο βοτανικό του φυσικό άρωμα αναζωογονεί και προσφέρει ευεξία. Με σεβασμό στο δέρμα και το περιβάλλον, η εταιρεία Athonites δημιουργεί όλα της τα προϊόντα μόνο με φυσικά αρώματα. Καθώς και με φυσικά συντηρητικά και φυσικό υποκατάστατο σιλικόνης από ελιά. Οι cruelty free συνθέσεις της, είναι απαλλαγμένες από parabens, sulphates, phthalates, GMOs, toxins, fillers, ορυκτέλαια, petroleum, petrochemicals, SLS, SLES, σιλικόνες, τεχνητά χρώματα και αρώματα.

kyklos_cosmetics_nikhtes_prix_de_beaute_2023_beautemag_12_23

Αργυρό Βραβείο: Kyklos Cosmetics, Orange Peel Skin Improvement Oil

Mε βραβευμένα ενεργά συστατικά και κλινικά τεστ αποτελεσματικότητας, κερδίζει το έδαφος το Orange Peel Skin
Improvement Oil από την Kyklos Cosmetics.

Για την αντιμετώπιση της ενοχλητικής όψης φλοιού πορτοκαλιού και ως εναλλακτική λύση στις επεμβατικές θεραπείες για τη μείωση του συσσωρευμένου υποδόριου λίπους, σχεδιάστηκε το πολυτελές λάδι σώματος Orange Peel Skin Improvement Oil. Η Kyklos Cosmetics σε αυτή τη φόρμουλα επέλεξε δύο βραβευμένα δραστικά συστατικά. Το πρώτο έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί τους μεταβολικούς μηχανισμούς του λιπώδους ιστού και να ενισχύει την ευεξία του σώματος. Το δεύτερο είναι το εκχύλισμα βιολογικής μουστάρδας με καψαϊκίνη. Προσφέρει ορατή μείωση της κυτταρίτιδας καθώς και βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου με αποτέλεσμα μία πιο αδύνατη σιλουέτα. Σε μελέτες που έγιναν σχετικά με αυτό το δραστικό συστατικό, σε γυναίκες 21-54 χρόνων, παρατηρήθηκε μείωση πόντων και ορατή εξαφάνιση της κυτταρίτιδας από τις 4 πρώτες εβδομάδες εφαρμογής.

Ισχυρά αδυνατιστικά έλαια

Η συγκεκριμένη φόρμουλα όμως δεν στάθηκε μόνο σε αυτά. Έλαιο ιπποκαστανέας, έλαιο κισσού, έλαιο φυκιών και αιθέρια έλαια πιπεριού, τζίντζερ, τσίλι, άρκευθου και δενδρολίβανου προστέθηκαν για τις σημαντικές τους ιδιότητες κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς και την ικανότητά τους να διεγείρουν το λεμφικό σύστημα, να αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, να αποτοξινώνουν και να δρουν αντιοιδηματικά. Πρόκειται για ένα προϊόν με εξαιρετικά αποτελέσματα, που παράλληλα προσφέρει καλλυντική απόλαυση.

aegli_nikhtes_prix_de_beaute_2023_beautemag_12_23

Χάλκινο Βραβείο: Αegli, Σειρά περιποίησης σώματος Prebiotic Oat

Η βιολογική σειρά περιποίησης Aegli Prebiotic Oat επιστρατεύει τα πρεβιοτικά βρώμης για μία αναβαθμισμένη clean, vegan & cruelty free φροντίδα σώματος.

Tο μικροβίωμα του δέρματος είναι ένα οικοσύστημα μικροοργανισμών, μοναδικό για τον κάθε άνθρωπο. Συμβάλλει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση του φυσικού μηχανισμού άμυνας και προστασίας του δέρματος και κατ’ επέκταση όλου του οργανισμού. Ξεκινά να αναπτύσσεται τη στιγμή της γέννησης, ενώ παραμένει ενεργό σε όλη τη διάρκεια της ζωής. Το μικροβίωμα επηρεάζεται από εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες. Όπως η ηλικία, το στρες, η διατροφή, οι καιρικές συνθήκες, τα φάρμακα, τα αντισηπτικά, τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης και ομορφιάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν διαταραχθεί να εκδηλώνεται ως στρεσαρισμένο δέρμα. Με ερεθισμό, ξηρότητα, αίσθημα κνησμού, ευαισθησία σε διάφορες συνθήκες, θαμπάδα και κουρασμένη όψη.

Επανόρθωση του μικροβιώματος με πρεβιοτικά

Η σειρά περιποίησης σώματος και χεριών Prebiotic Oat από την Aegli Premium Organics, έρχεται να διατηρήσει και να επανορθώσει το μικροβίωμα με ένα πατενταρισμένo σύμπλεγμα πρεβιοτικών βιολογικής βρώμης που έχει ενδυναμωθεί με βιοδραστικά μόρια. Όπως πρωτεΐνες-σε-πεπτίδια-σε-αμινοξέα που αποτελούν μικρότερα μόρια προς απορρόφηση και δομικά συστατικά του δέρματος. Βιταμίνες B5 & B3 που ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό και συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του σμήγματος. Αντιοξειδωτικά, φαινόλες και φλαβονοειδή για τη μείωση του οξειδωτικού στρες και άμυλο που είναι ισχυρά ενυδατικό.

Ταυτόχρονα, η σειρά Prebiotic Oat περιέχει εκχύλισμα ελίχρυσου. Λαμβάνεται μέσω ήπιας εκχύλισης σε χαμηλή θερμοκρασία και πίεση ώστε να περιέχει τα νευροκαταπραΰντικά ευαίσθητα μόρια. Είναι αποδεδειγμένο ότι διεγείρουν την έκκριση πρωτεϊνών χαλάρωσης (β-ενδορφίνες) και καταπραΰνουν την επιδερμίδα σε μόλις λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή ενισχύοντας ταυτόχρονα το δερματικό φραγμό. Όλα τα παραπάνω κλείνονται στις απολαυστικές υφές μίας κρέμας σώματος και μίας κρέμας χεριών που υπόσχονται να ανακουφίσουν άμεσα από ερεθισμούς και ξηρότητα το ευαίσθητο και με τάση ατοπίας δέρμα. Αλλά και να ενδυναμώσουν το κανονικό, αρωματίζοντας την επιδερμίδα διακριτικά με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice