Yamamay: My life partner

Στην καμπάνια My Life Partner, πρωταγωνιστής είναι ένα από τα πιο εμβληματικά και λειτουργικά γυναικεία εσώρουχα, το σουτιέν.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Yamamay: Στην καμπάνια My Life Partner, πρωταγωνιστής είναι ένα από τα πιο εμβληματικά και λειτουργικά γυναικεία εσώρουχα, το σουτιέν. 

Η Yamamay φροντίζει για την ευεξία των πελατών της για περισσότερα από 20 χρόνια, δημιουργώντας άνετα, ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, ιδανικά για κάθε γυναίκα στην καθημερινότητά της. Με αφετηρία αυτά τα δεδομένα, δημιούργησε μια καμπάνια επικοινωνίας με τίτλο "My Life Partner", στην οποία πρωταγωνιστής είναι ένα από τα πιο εμβληματικά και λειτουργικά γυναικεία εσώρουχα: το σουτιέν.

Ο αναπόσπαστος σύντροφος στην καθημερινή ζωή, και μέρος των θεμελιωδών ορόσημων στη ζωή κάθε γυναίκας, από την εφηβεία, την πρώτη ερωτική συνάντηση, μέχρι το θηλασμό. Σχεδιασμένο να χαρίζει άνεση και ασφάλεια αλλά και αισθησιασμό, το σουτιέν είναι ένας πιστός σύντροφος που θα είναι πάντα μαζί της, όπως ακριβώς και οι συλλογές της Yamamay που πάντα σχεδιάζονται για όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα ή τη σωματική τους διάπλαση.

240118_la_yamamay_basic_18_2568

Για να μεταδώσει ακόμη μία φορά το μήνυμα της κοινωνικής ενσωμάτωσης, το οποίο αποτελούσε πάντα μέρος του DNA της μάρκας, η Yamamay επέλεξε να αναδείξει τη βασική της συλλογή "Every Woman Essentials" - που αποτελείται από καινοτόμα, αισθησιακά και νέας γενιάς κομμάτια, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται σε όλους τους σωματότυπους –έτσι όπως ακριβώς αναδεικνύονται στις λήψεις από 3 γυναίκες διαφορετικών σωματότυπων:

PRIMULA: ο αισθησιασμός είναι φτιαγμένος από δαντέλα. Αυτή η σειρά, ακριβώς όπως ένα ντελικάτο λουλούδι που ανθίζει την άνοιξη, αποπνέει ζωντάνια, αισθησιασμό και θηλυκότητα.  Αποτελείται από απαλά, σατέν υφάσματα που ταιριάζουν απόλυτα με τις εξαιρετικά κεντημένες λεπτομέρειες δαντέλας, για καθημερινή αίγλη σε συνδυασμό με μέγιστη άνεση. Περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία σουτιέν, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών cups που διατίθενται μέχρι και μέγεθος F, bralettes και bandeaubras, που συνδυάζονται με σλιπ, brazilian σλιπ και στρινγκ.

PRINCIPESSA: καινοτόμος σχεδιασμός σε υφάσματα με περλέ φινίρισμα, για εξαιρετική άνεση που αγκαλιάζει τις καμπύλες με κομψότητα. Απαραίτητα κομμάτια για μια άκρως ανάλαφρη συλλογή που περιβάλλει το δέρμα,συνδυάζουν υπέροχα την ομορφιά με την άνεση. Αποτελείται από: Σουτιέν, σλιπ, ζωνάρια μεσοφόρια και κορσέ. 

ORCHIDEA: αποτελεί τη διαχρονική ομορφιά και την κλασική κομψότητα. Ο μονόχρωμος συνδυασμός είναι αισθησιακός και εκλεπτυσμένος, ενώ οι όμορφες λεπτομέρειες από δαντέλα προσθέτουν ένα ιδιαίτερο "jenesaisquoi". Η σειρά αποτελείται από μια ευρεία γκάμα σουτιέν με ή χωρίς ενίσχυση ή μπανέλα και διάφορων ειδών σλιπ. Κατασκευάζεται με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, από εξαιρετικά απαλά υφάσματα, με τεχνολογία συγκόλλησης και λεπτομέρειες από δαντέλα.

240118_la_yamamay_basic_15_2259

ALTHEAσχεδιασμένη για να αναδεικνύει τη γυναικεία ομορφιά, είναι φτιαγμένη από απαλή, ελαστική δαντέλα με γεωμετρικό μοτίβο, με κάθε κομμάτι της να είναιστολισμένο με ένα κόσμημα. Αποτελείται από δαντελένια σουτιέν balconette, push-up και triangle, που μπορούν να συνδυαστούν με απλά ήμπραζιλιαν σλιπ.

JUSTINRECμια σειρά με στυλ, φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένες μικροΐνες. Σουτιέν, σλιπ, εσώρουχα και μπλούζες - μινιμαλ, ελαστικά, απαλά και χωρίς ραφές, ιδανικά για κάθε μέρα.

240118_la_yamamay_basic_02_0022

ADAPTIVEμια καινοτόμος σειρά που εξασφαλίζει μέγιστη ελαστικότητα για απόλυτη άνεση. Κατασκευασμένη από επαναστατικό ελαστικό ύφασμα, είναι ιδανική για όλους τους σωματότυπους και προσαρμόζεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη και στις φυσικές αλλαγές του σώματος, υποστηρίζοντας με βιώσιμο τρόπο τη μειωμένη παραγωγή και τη μείωση των αποβλήτων και επιστροφών. Τα ενδύματα είναι σχεδιασμένα με εγκοπές λέιζερ και ελάχιστες ραφές,ώστε να τα αισθανόμαστε ως δεύτερο δέρμα. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από Top, camisoles, σλιπ και κολάν σε μόλις δύο μεγέθη!

BUTTERFLY: σειρά από βαμβάκι κορυφαίας ποιότητας, φιλικό στο δέρμα και τον πλανήτη. Μοναδικά ενδύματα, όπως το τριγωνικό σουτιέν με ντεκολτέ καρδιάς, το εξαιρετικά άνετο balconette σουτιέν με ενσωματωμένες μπανέλες και τα προσχηματισμένα cup συνδυάζονται εξαιρετικά με το ελαφρύ αόρατο σλιπ.

240118_la_yamamay_basic_18_2600

SCULPTSuper-shaping εσώρουχα με εργονομικές και έξυπνες ραφές. Η έξυπνη αυτή συλλογή υποστηρίζει, σμιλεύει και διαμορφώνει τη σιλουέτα, χάρη στο ελαστικό ύφασμα από απαλά, πρακτικά και αναπνεύσιμα υλικά. Αόρατη αλλά καλυπτική, η σειρά Sculpt ενισχύει φυσικά τις καμπύλες, τονίζοντας ή ελαχιστοποιώντας τα κατάλληλα σημεία.

Προκειμένου να τονιστούν οι σωματικές καμπύλες αλλά και οι λεπτομέρειες των προϊόντων, οι εικόνες και το βίντεο της καμπάνιας δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας απαλό φωτισμό που ενισχύει τη σχέση μεταξύ των τόνων του δέρματος και του προϊόντος. Στο βίντεο, διακρίνουμε τις χαρούμενες και αισθησιακές γυναίκες να συνομιλούν με το σουτιέν τους, αποκαλώντας το "σύντροφο της ζωής" τους. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice