Το brand Mallory The Label αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 collection “Nomas”

Στο απόλυτο fashion party της σεζόν

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το brand Mallory The Label αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 collection “Nomas” στο απόλυτο fashion party της σεζόν

Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογής στις 11 Απριλίου 2024 στον επιβλητικό χώρο του 10am Lofts και μετατράπηκε στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

mallory-the-label-4

Η συλλογή Nomάs SS’24 διακρίνεται από ethnic prints και ζεστές, γήινες αποχρώσεις που αντανακλούν τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του καθηλωτικού Machu Pichu στο Περού, τον τόπο που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Δημιουργημένη για τη σύγχρονη αμαζόνα, η συλλογή Nomάs είναι γεμάτη με looks που ξεχειλίζουν δυναμισμό και θηλυκότητα, όπως άλλωστε το brand DNA της εταιρίας. Κάθε σύνολο αφηγείται μία ιστορία περιπέτειας και κομψότητας, φέρνοντας στο νου απαλούς ψιθύρους των καλοκαιρινών ανέμων και την αιθέρια ομορφιά των ατελείωτων τοπίων του Περού.

mallory-the-label-3

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι των Media, Influencers και Celebrities ντυμένοι με τη νέα συλλογή Mallory The Label. Η Μαρία Καβογιάννη, η Σίσσυ Φειδά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Μαίρη Βυτίναρος, η Ελένη Βουλγαράκη και η Δανάη Παππά είναι μόνο λίγα από τα λαμπερά ονόματα που φόρεσαν αγαπημένα τους κομμάτια από τη νέα συλλογή και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Παράλληλα, η DJ Αναστασία Μαρκολέφα άφησε το δικό της στίγμα στη μουσική επιμέλεια του PR event, ενώ στο χώρο πραγματοποιούνταν henna tattoos με έμπνευση από το Περού, αντανακλώντας το νομαδικό πνεύμα της συλλογής Nomάs.

mallory-the-label

To event πλαισιώθηκε από την Tequila HERRADURA, προσφέροντας στους καλεσμένους δροσερά Cocktails Paloma και Margarita. Η βραδιά δε θα μπορούσε να κλείσει χωρίς goody bags από την κορυφαία μάρκα ομορφιάς L'Oréal Paris, με beauty προϊόντα της εταιρείας, αλλά και δώρο έκπληξη από το Mallory The Label, το πιο stylish καλοκαιρινό μαντήλι με το signature print της φετινής συλλογής.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice