Ο Giorgio Armani αποκαλύπτει το Luminous Silk Glow Trio

Τρία εμβληματικά προϊόντα που δημιουργούν την εμβληματική λάμψη του Armani

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Giorgio Armani αποκαλύπτει το Luminous Silk Glow Trio, τρία εμβληματικά προϊόντα που δημιουργούν την εμβληματική λάμψη του Armani.

Ο Giorgio Armani παρουσιάζει το Luminous Silk Glow Trio, τρία εμβληματικά προϊόντα που δημιουργούν την εμβληματική λάμψη του Armani: LUMINOUS SILK FOUNDATION, LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER και FLUID SHEER GLOW ENHANCER. 

Η εμβληματική λάμψη του Armani είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία μακιγιάζ που επιτρέπει στη μοναδική ομορφιά κάθε γυναίκας να ακτινοβολεί. Αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά αντί να τα καλύπτει, δημιουργεί αψεγάδιαστη, φυσική όψη, για να αποκαλύπτει τα καλύτερα στοιχεία κάθε προσώπου. 

Συνδυάζοντας τα LUMINOUS SILK FOUNDATION, LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER και FLUID SHEER GLOW ENHANCER, μπορείτε να επιτύχετε πραγματικά εξατομικευμένη λάμψη, αφού τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί, για να δρουν συνδυαστικά και να αναμιγνύονται χωρίς περιορισμούς.

Ο Giorgio Armani αποκαλύπτει το Luminous Silk Glow Trio

Τα προϊόντα του Luminous Silk Glow Trio εξασφαλίζουν την εμβληματική λάμψη του Armani, χάρη στην αποκλειστική σύνθεση Luminous Silk που συνδυάζει ορυκτές χρωστικές με μια ημιδιάφανη βάση, για να επιτυγχάνει λαμπερή και, ταυτόχρονα, φυσική κάλυψη. 

Έχουν σχεδιαστεί, για να δρουν συνδυαστικά στην εντέλεια, προσφέροντας κομψό και αρμονικό αποτέλεσμα: εφαρμόστε τα σε στρώσεις και αναμίξτε τα όπως θέλετε, για να δημιουργήσετε εξατομικευμένη όψη και λάμψη στα μέτρα σας. 

Με το Luminous Silk Glow Trio μπορείτε να επιτύχετε απεριόριστα αποτελέσματα, όπως: 

- Να αναδείξετε τη λάμψη του LUMINOUS SILK FOUNDATION με την αψεγάδιαστη κάλυψη του LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER. Εφαρμόστε πρώτα το LUMINOUS SILK FOUNDATION, για να διορθώσετε, να εξομαλύνετε και να τελειοποιήσετε την όψη της επιδερμίδας. 

Για να βρείτε την ιδανική απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο και στον λαιμό σας, δοκιμάστε δύο έως τρεις διαφορετικές αποχρώσεις στη γραμμή της γνάθου. 

Έπειτα εφαρμόστε το LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER ταμποναριστά, για να καλύψετε, να φωτίσετε ή να σβήσετε. 

Για να καλύψετε στην εντέλεια τους μαύρους κύκλους, χρησιμοποιήστε μια ροδακινί απόχρωση που εξουδετερώνει τη θαμπή όψη και μετά εφαρμόστε μια πιο ανοιχτή απόχρωση για να εξομαλύνετε τους δύο τόνους, επιτυγχάνοντας τέλειο αποτέλεσμα. 

-Να ενισχύσετε το LUMINOUS SILK FOUNDATION με το FLUID SHEER GLOW ENHANCER, για να δημιουργήσετε πολυδιάστατο αποτέλεσμα. 

Ξεκινήστε με το LUMINOUS SILK FOUNDATION, για να δώσετε λάμψη στην επιδερμίδα. 

Έπειτα, φωτίστε και τονίστε τα χαρακτηριστικά με το FLUID SHEER GLOW ENHANCER. Εφαρμόστε το στα ζυγωματικά σαν highlighter και στα μήλα σαν ρουζ. Το χρώμα του προϊόντος μπορεί να γίνει πιο έντονο, εφαρμόζοντας περισσότερες στρώσεις της σύνθεσης, χωρίς να δείχνει ποτέ «βαρύ». 

- Να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του LUMINOUS SILK MULTI- PURPOSE CONCEALER, για να σμιλεύσετε το πρόσωπό σας. 

Εφαρμόστε πρώτα το ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ LUMINOUS SILK FOUNDATION, για να δημιουργήσετε ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη όψη με λαμπερό τελείωμα. 

Έπειτα, διαφορετικές LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER, για να σμιλεύσετε το πρόσωπο, εφαρμόζοντας μια πιο ανοιχτή απόχρωση για highlighting και μια πιο σκούρα απόχρωση για contouring.

Ο Giorgio Armani αποκαλύπτει το Luminous Silk Glow Trio

LUMINOUS SILK FOUNDATION, ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ FOUNDATION 

Το LUMINOUS SILK FOUNDATION του Giorgio Armani προσφέρει αψεγάδιαστη, φυσική λάμψη. Διαθέσιμη σε έως 40 αποχρώσεις που ταιριάζουν σε πολλούς διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας, η πρωτοποριακή του σύνθεση τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας, ντύνοντας το πρόσωπο με φως. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα δείχνει ομοιόμορφη και φωτεινή, ενώ το προϊόν έχει ανάλαφρη αίσθηση. Ιδανική βάση για κάθε μακιγιάζ, το LUMINOUS SILK FOUNDATION ενσαρκώνει τη φιλοσοφία του Giorgio Armani που εστιάζει στην ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς κάθε ανθρώπου. 

Το αποτέλεσμα «γυμνής» επιδερμίδας του LUMINOUS SILK FOUNDATION με τη μεταξένια υφή που δεν θυμίζει «μάσκα» επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία Micro-filTM. Αυτή η επαναστατική καινοτομία στο μακιγιάζ συνδυάζει ορυκτές χρωστικές με μια ημιδιάφανη βάση για βέλτιστο χρωματικό αποτέλεσμα και το ιδανικό επίπεδο κάλυψης, επιτρέποντας σε κάθε γυναίκα να δημιουργεί τη δική της ξεχωριστή λάμψη. Είτε εφαρμόζεται σε μικρή ποσότητα για μινιμαλιστικό αποτέλεσμα είτε πάνω από άλλα προϊόντα για μεγαλύτερη κάλυψη, το LUMINOUS SILK FOUNDATION δημιουργεί αψεγάδιαστη όψη. Ενυδατική, αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη, η σύνθεσή του ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, από την ξηρή έως τη λιπαρή, τη μικτή και την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Ο Giorgio Armani αποκαλύπτει το Luminous Silk Glow Trio

LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER ΛΑΜΠΕΡΗ, ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ ΚΑΛΥΨΗ 

Διαθέσιμο σε έως 23 αποχρώσεις, το LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER προσφέρει λαμπερό, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα έχει ανάλαφρη και άνετη αίσθηση στην επιδερμίδα. Χάρη στην εξαιρετικά φίνα υφή και στην υψηλή συγκέντρωση της σύνθεσης σε χρωστικές, μπορείτε να εφαρμόζετε το προϊόν σε στρώσεις για κάλυψη, ή σε μικρή ποσότητα για φυσικό αποτέλεσμα. Αυτή η πολυχρηστική σύνθεση καλύπτει τους μαύρους κύκλους, την ερυθρότητα και τις ατέλειες, ενώ παράλληλα φωτίζει την επιδερμίδα. 

Οι ορυκτές χρωστικές με επικάλυψη αμινοξέων που περιέχει η σύνθεση επιτυγχάνουν καλύτερη χρωματική εναρμόνιση και εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κάλυψη, χωρίς βαριά αίσθηση. Επιπλέον, παράγοντες soft- focus διορθώνουν οπτικά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. 

Η άνετη αίσθηση και η 24ωρη ενυδάτωση του concealer οφείλονται στην περιεκτικότητα της σύνθεσης σε γλυκερίνη. Επιπλέον, η σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με αντιοξειδωτική βιταμίνη E και καφεΐνη, για να μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος στην περιοχή των ματιών. Δημιουργώντας κολακευτική λάμψη, το LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER προσφέρει αλάνθαστο αποτέλεσμα. Χάρη στο προσεκτικά σχεδιασμένο απλικατέρ του, μπορείτε να δημιουργείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα: χρησιμοποιήστε το μυτερό άκρο, για να καλύψετε στοχευμένα τις ατέλειες, και το επίπεδο άκρο, για να δώσετε λάμψη σε μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου, προτού «σβήσετε» το προϊόν με τα άκρα των δαχτύλων σας ή με πινέλο.

Ο Giorgio Armani αποκαλύπτει το Luminous Silk Glow Trio

FLUID SHEER GLOW ENHANCER ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΗΣ ΟΨΗΣ 

Το FLUID SHEER GLOW ENHANCER είναι ένα υγρό highlighter εμπλουτισμένο με μόρια πέρλας. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σαν highlighter, ρουζ ή bronzer. 

Εμπνευσμένη από τη διαφάνεια της οργάντζας, η αέρινη υγρή υφή του δημιουργεί υπέροχο αποτέλεσμα ενισχυμένης λάμψης. 

Η προηγμένη σύνθεση του προϊόντος προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Οι πτητικοί διαλύτες εξασφαλίζουν απαλή εφαρμογή. Επιπλέον, χάρη σε ένα μη λιπαρό έλαιο σιλικόνης και στα εξαιρετικά ανάλαφρα μικροσφαιρίδια, η σύνθεση έχει εξαιρετικά απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το FLUID SHEER GLOW ENHANCER σε στρώσεις, για να ενισχύετε το χρώμα του, απολαμβάνοντας την αίσθηση άνεσης και την 24ωρη ενυδάτωση που προσφέρει χάρη στη γλυκερίνη. 

Πραγματικά εξατομικεύσιμο, το FLUID SHEER GLOW ENHANCER μπορεί να δημιουργήσει χιλιάδες εφέ με 7 αποχρώσεις που φωτίζουν, δίνουν χρώμα σαν ρουζ ή «ζεσταίνουν» την επιδερμίδα. Όταν εφαρμόζεται κάτω από το foundation, το FLUID SHEER GLOW ENHANCER δημιουργεί μια ενυδατωμένη βάση μακιγιάζ, προσφέροντας διακριτική λάμψη. Όταν αναμιγνύεται με το foundation, ενισχύει με φυσικό τρόπο τη λάμψη και το χρώμα. Ενώ όταν εφαρμόζεται μετά το foundation, το FLUID SHEER GLOW ENHANCER μπορεί να φωτίσει ή να σμιλεύσει το πρόσωπο, προσφέροντας αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. 

Επιπλέον, χάρη στη νέα, πρακτική συσκευασία των 18 ml που προστέθηκε στην γκάμα του, το FLUID SHEER GLOW ENHANCER είναι ιδανικό, για να αναζωογονείτε την όψη της επιδερμίδας σας καθ’ οδόν, αφού προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα λαμπερής ομορφιάς. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice