Η L’Oréal Professionnel πάει στην AFW

Τέσσερις ημέρες γεμάτες έμπνευση και δημιουργικότητα!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η L’Oréal Professionnel στην AFW ως Official Hair Sponsor της 34ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας

H L‘Oréal Professionnel, η ηγέτιδα μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών, ήταν ο official hair sponsor στην 34η Athens Fashion Week που πραγματοποιήθηκε 20-23 Απριλίου.

Άμεσα συνδεδεμένη με τη μόδα και την κομμωτική τέχνη, για περισσότερο από έναν αιώνα, η L‘Oréal Professionnel  δημιουργεί τα κορυφαία hair trends σε fashion shows και κομμωτήρια με στόχο να αναδεικνύει τη μοναδική ομορφιά κάθε γυναίκας, ώστε να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

loreal_pro_x_afw__1_

Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από την απόλυτη γιορτή της ελληνικής μόδας. Η L‘Oréal Professionnel σε συνεργασία με 8 κορυφαίες κομμωτικές ομάδες στην Ελλάδα, επιμελήθηκε το hair styling για όλα τα fashion shows. Οι hair experts δημιούργησαν μοναδικά looks με εμβληματικά προϊόντα styling, όπως το Steampod και η σειρά Tecni.art.

loreal_pro_x_afw__4_

Συνδυάζοντας την τεχνολογική υπεροχή και καλλιτεχνική ειδίκευση, το styling μαλλιών της L'Oréal Professionnel. μεταφέρει τις τάσεις από το backstage των μεγαλύτερων fashion events στο κομμωτήριο και σε κάθε γυναίκα. Οι σειρές είναι 100% σχεδιασμένες μαζί με τους πιο δημιουργικούς και social media-savvy hairstylists.

loreal_pro_x_afw__5_

Ανάμεσα στα looks που ξεχώρισαν ήταν τα εντυπωσιακά χτενίσματα για το show του Βασίλη Ζούλια, με έμπνευση τις σταρς του 1930’s και 40’s, αλλά και τα λαμπερά sleek ponytails για τη διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια Elisabetta Franchi, που παρουσίασε τη συλλογή της ως επίτιμη καλεσμένη στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, σε ένα εντυπωσιακό show φέρνοντας το όραμά της για διαρκή ομορφιά στην ελληνική πρωτεύουσα.

loreal_pro_x_afw__7_

Οι κομμωτικές ομάδες που συμμετείχαν στην 34η ΑFW ήταν: η ομάδα των #LOREALPRO Artists με επικεφαλής το Σταύρο Λιάρο και τη Μαρία Δρετάκη, η Haute Coiffure Ελλάδος, o Σταμάτης Καραΐσκος με την ομάδα του Sadhu Hair, η Angelopoulos Hair Company, τα κομμωτήρια Hairway, τα κομμωτήρια MS ANDRONIS και οι σπουδαστές κομμωτικής της σχολής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

loreal_pro_x_afw__15_

Πολλοί ήταν επίσης οι καλεσμένοι που επισκέφθηκαν το ειδικό booth της L‘Oréal Professionnel όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν καλύτερα πως η κορυφαία επαγγελματική μάρκα επαναπροσδιορίζει τα όρια στα μαλλιά με σύμμαχο την επιστήμη και την τεχνολογία, τόσο στις εμβληματικές σειρές Metal Detox & Absolut Repair Molecular, όσο και στις επαγγελματικές.

«Για περισσότερο από έναν αιώνα, η L'Oréal Professionnel συν-δημιουργεί μαζί με τους κορυφαίους artists στον κόσμο ώστε να προσφέρει σε κάθε γυναίκα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε κομμάτι της Athens Fashion Week. Η μόδα, η καινοτομία και η τεχνολογία είναι αναπόσπαστα στοιχεία της κουλτούρας της μάρκας και των hair experts που την εκπροσωπούν» δηλώνει η Έρη Ροδίτη, Διευθ Μάρκας L’Oréal Professionnel Paris.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice