Giorgio Armani : Η νέα Luminous Silk Sunlit Creamy Bronzing Powder

Η λάμψη του καλοκαιριού ολόκληρο τον χρόνο

Look Team |

Giorgio Armani - Luminous Silk Sunlit Creamy Bronzing Powder - Η λάμψη του καλοκαιριού ολόκληρο τον χρόνο

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας τη λάμψη του καλοκαιριού με τη νέα LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER. Η τελευταία προσθήκη στην εμβληματική σειρά LUMINOUS SILK του Οίκου Giorgio Armani beauty είναι μία εξαιρετικά απαλή πούδρα bronzing με κρεμώδη υφή που λούζει πρόσωπο με φως. 

Η LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER σχεδιάστηκε σε limited edition αποχρώσεις και σας προσκαλεί να απολαύσετε την αίσθηση της χαλάρωσης στο καλοκαιρινό φως του ήλιου. Το αποτέλεσμα του μακιγιάζ φέρνει στο νου στην ομορφιά της Μεσογείου, μιας περιοχής που εμπνέει συνεχώς τον κύριο Giorgio Armani με το λαμπερό φως, τα καταγάλανα νερά και το ηλιόλουστο τοπίο της. 

Εμπνευσμένη από το μεσογειακό καλοκαίρι, η ίδια η πούδρα bronzing έχει ένα κομψό, ανάγλυφο μοτίβο φοίνικα, ενώ το σχέδιο που διακοσμεί τη θήκη θυμίζει την περίτεχνη σκιά του φοίνικα στην αμμουδιά. 

Την καλοκαιρινή κομψότητα της LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER ενσαρκώνει η ηθοποιός και πρόσωπο του Οίκου Armani beauty, Adria Arjona, σε μια καμπάνια που εκφράζει τη χαλαρή, καλοκαιρινή διάθεση. 

ΜΙΑ ΕΘΙΣΤΙΚΗ, ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ 

Η πρωτοποριακή σύνθεση της LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER καταφέρνει να ενσωματώσει μια απαλή και κρεμώδη, άκρως απολαυστική υφή σε μια πούδρα. 

Για να δημιουργηθεί η απαλή υφή που γλιστρά και απλώνεται εύκολα, η πούδρα εμποτίζεται με ένα έλαιο που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, προσφέροντας ένα άκρως απολαυστικό αποτέλεσμα. Από την πρώτη στιγμή, η πούδρα δημιουργεί μια ασύγκριτα μεταξένια αίσθηση που γίνεται εθιστική. 

Η κάλυψη που παρέχει οφείλεται σε λεπτοκομμένες χρωστικές, οι οποίες παρέχουν την ανάλαφρη υφή. Αυτές οι χρωστικές προσφέρουν μια τέλεια ισορροπημένη σύνθεση, η οποία γίνεται αμέσως ένα με την επιδερμίδα και διαρκεί όλη την ημέρα διατηρώντας την αίσθηση άνεσης. 

Η πούδρα bronzing διατίθεται σε limited edition αποχρώσεις: : 90, για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και 100, για μέτριες αποχρώσεις επιδερμίδας. Κάθε μία από αυτές τις λαμπερές αποχρώσεις δημιουργήθηκε για να προσθέτει ζεστασιά σε κάθε επιδερμίδα αποφεύγοντας το γκριζωπό αποτέλεσμα στην όψη. Οι αποχρώσεις σας επιτρέπουν να αποκτάτε αμέσως τη λάμψη του μεσογειακού ήλιου, ολόκληρο τον χρόνο.

ΚΟΜΨΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 

Με τη νέα της σχεδίαση, σε μεγαλύτερο μέγεθος για να μπορεί να χρησιμοποιείται γενναιόδωρα με πινέλο, η θήκη της LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER φέρνει στο νου τη μαγεία του φωτεινού καλοκαιριού. 

Η εξωτερική επιφάνεια της θήκης κοσμείται από ένα κομψό γραφιστικό σχέδιο που αναπαριστά τη σκιά ενός φοίνικα και αντανακλά κάθε μία από τις θερμές αποχρώσεις της σειράς. Στο κέντρο βρίσκεται το μονόγραμμα του Οίκου Giorgio Armani beauty σε μια σκιερή απόχρωση. Η ίδια η πούδρα έχει το ίδιο μοτίβο του φοίνικα στην ανάγλυφη επιφάνειά της, καθώς και το μονόγραμμα του Οίκου Giorgio Armani beauty. 

Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ, ΜΕΤΑΞΕΝΙΑΣ ΛΑΜΨΗΣ 

Το χρυσαφένιο φως της LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER ενσαρκώνει η ηθοποιός και πρόσωπο του Οίκου Armani Beauty, Adria Arjona. Στην καμπάνια, η Adria Arjona παρουσιάζει το κολακευτικό, λαμπερό αποτέλεσμα της πούδρας bronzing, που ντύνει το πρόσωπο με φως, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς LUMINOUS SILK. 

Η Adria Arjona αποπνέει τη μεσογειακή λάμψη που προσφέρει άμεσα η πούδρα bronzing και δείχνει εξίσου όμορφη είτε ενισχύοντας το χαλαρό καλοκαιρινό look είτε φέρνοντας τη χρυσαφένια λάμψη του καλοκαιριού ολόκληρο τον χρόνο. 

ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ 

Η LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER μπορεί να εφαρμοστεί με πολλούς και διάφορους τρόπους δημιουργώντας πολυάριθμα κομψά αποτελέσματα. Για παράδειγμα: 

Χρυσαφένια λάμψη στο πρόσωπο – με το πινέλο Blush Brush 02 βάλτε LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER στις περιοχές του προσώπου όπου θα έπεφτε φυσικά το φως του ήλιου, όπως το μέτωπο, τη γέφυρα της μύτης και τα ζυγωματικά. 

Για σμιλευμένο πρόσωπο και περίγραμμα – χρησιμοποιώντας τα πινέλα Blush Brush 02 και Blender Brush τονίστε τα ζυγωματικά με LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER. Για πιο σμιλευμένο πρόσωπο, εφαρμόστε την πούδρα bronzing στα ζυγωματικά, κατά μήκος της γραμμή του πηγουνιού και τους κροτάφους. 

Για ανάδειξη των ματιών – προσθέστε ζεστασιά και βάθος στα μάτια, χρησιμοποιώντας το πινέλο Flat Eye Brush 08 για να εφαρμόσετε τη LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER σαν σκιά ματιών ή ως μεταβατική απόχρωση μεταξύ ζυγωματικών και ματιών. Για φυσικό, μαυρισμένο look, απλώστε στην πούδρα bronzing στα βλέφαρα και σβήστε την προς πτυχή των βλεφάρων. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε την πούδρα bronzing, για να δώστε έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών για γοητευτικό βλέμμα. 

Για μια δόση χρώματος – συνδυάστε τη LUMINOUS SILK SUNLIT CREAMY BRONZING POWDER με το LUMINOUS SILK CHEEK TINT για να δημιουργήσετε ένα όμορφα φυσικό ροδαλό χρώμα. Αφού απλώσετε το LUMINOUS SILK CHEEK TINT, χρησιμοποιήστε το πινέλο Blush Brush 02 για να πασπαλίσετε μια μικρή ποσότητα της πούδρας bronzing στα ζυγωματικά και σβήστε τη προς τα έξω. Ο συνδυασμός των υφών των δύο προϊόντων προσθέτει ζεστασιά και διάσταση, προσφέροντας στην επιδερμίδα μια λαμπερή, υγιή όψη.