Η COLLECTIVA NOIR, το slow fashion brand της Phoenix Distribution, πετάει στα «σύννεφα»

Το πρώτο ελληνικό slow fashion brand με παρουσία σε πάνω από 100 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Collectiva Noir μας καλωσορίζει στο ολοκαίνουργιο eshop της και μας αφηγείται μια ιστορία.

Η Collectiva Noir μας παρασέρνει και μας παροτρύνει να χαθούμε στους δρόμους της πόλης και να βιώσουμε τις δικές μας εμπειρίες φορώντας αυτό που πραγματικά μας κάνει να είμαστε ο εαυτός μας. 

Η Collectiva Noir είναι το πρώτο ελληνικό slow fashion brand με παρουσία σε πάνω από 100 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και στα Attica Department Stores και με το νέο της eshop έρχεται να επισφραγίσει τη συνολική επιτυχία του brand.

Παρ’ όλη τη σύνθετη διαδικασία παραγωγής της μόδας παγκοσμίως, η Collectiva Noir έχει καταφέρει από το 2017 να διατηρεί την αρχική της αξία που έγκειται στην διαφάνεια, σε όλα τα στάδια από τον σχεδιασμό έως το τελικό αποτέλεσμα.

Αν οι επιλογές σου σε καθορίζουν, σε κάνουν να σκέφτεσαι διαφορετικά, αν σου αρέσουν τα διαχρονικά κομμάτια που αποπνέουν μοναδικότητα και αν αυτό που διαλέγεις για σένα θέλεις να το έχεις για πάντα στην ντουλάπα τότε σίγουρα είσαι μια Collectiva.

Aνακαλύψτε περισσότερα στο collectivanoir.com  και ακολουθήστε το official instagram account @collectivanoir για να εμπνευστείτε από όλη τη συλλογή.
COLLECTIVA NOIR corners at Attica Citylink 5th floor || direct call +30 211 - 1802946
Attica My Golden hall 1st floor || direct call +30 211 - 1814129
Κεντρική διάθεση / διανομή : Phoenix Distribution

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice