The Bostonians - City Escapes: Εξερευνώντας την πόλη με στιλ

Από το πρωί έως το βράδυ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

The Bostonians - City Escapes: Εξερευνώντας την πόλη με στιλ από το πρωί έως το βράδυ

Σχεδιασμένη για τον σύγχρονο άνδρα που απολαμβάνει τη ζωή στην πόλη και ξετρυπώνει τα πιο απίθανα μυστικά της, η νέα Summer 2024 Συλλογή της The Bostonians προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό στυλ και άνεσης για κάθε στιγμή της ημέρας. Είτε εξερευνάτε τους δρόμους της πόλης, είτε συναντάτε τους φίλους σας για καφέ, είτε απολαμβάνετε τη νύχτα στα πιο hot spots της πόλης, αυτά τα ευέλικτα κομμάτια σας καλύπτουν.

the-bostonians-2

Πρωινή μαγεία: Ξεκινήστε τη μέρα με φρεσκάδα

Ξεκινήστε τη μέρα σας με αβίαστα κομψά και άνετα ρούχα. Η Συλλογή διαθέτει ανάλαφρα υφάσματα και μοντέρνα σχέδια, όπως waffle & knit polos και knit t-shirts. Ιδανικά για μια βόλτα στην πόλη ή για έναν χαλαρό καφέ με φίλους, αυτά τα κομμάτια συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική, προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμού.

the-bostonians-3

Μεσημεριανό lunch date

Για τις μεσημεριανές δραστηριότητες, η The Bostonians προσφέρει κομμάτια που διατηρούν την εκλεπτυσμένη σας εμφάνιση, ενώ προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της ημέρας. Τα casual πουκάμισα και τα άνετα παντελόνια είναι ιδανικά για επαγγελματικές συναντήσεις ή ένα lunch date.

the-bostonians-4

Απογευματινές περιπέτειες

Είτε εξερευνάτε νέες γειτονιές ένα δροσερό καλοκαιρινό απόγευμα είτε απολαμβάνετε μια απογευματινή βόλτα με το ποδήλατο, τα ευέλικτα κομμάτια της συλλογής θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Επιλέξτε από τα νέα αθλητικά σορτς και φούτερ για μια εμφάνιση που συνδυάζει την άνεση με το σύγχρονο στυλ.

the-bostonians-5

Βραδινή κομψότητα

Όταν ο ήλιος δύει και η πόλη ζωντανεύει, η The Bostonians διαθέτει τα ιδανικά κομμάτια για τις νυχτερινές σας περιπέτειες. Από σακάκια μέχρι κομψά πουκάμισα και polos, η Συλλογή προσφέρει επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Για την απόλυτη εμπειρία του bar hopping, συνδυάστε τα αγαπημένα σας κομμάτια με μοντέρνα αξεσουάρ και δημιουργήστε μια ξεχωριστή εμφάνιση που θα τραβήξει την προσοχή.

Ανακαλύψτε όλη τη Συλλογή The Bostonians στο thebostonians.gr και απογειώστε την εμπειρία πλοήγησης με soundtrack το νέο  Spotify List “Summer is a State of Mind”.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice