Γιορτάζοντας δέκα χρόνια Spetsathlon με τον καλύτερο αντηλιακό σύμμαχο

Λίγο Vichy, λίγο θάλασσα και φύγαμε για Spetsathlon

Vichy Laboratoires: Ως επίσημος «Sun Care Partner» της φετινής διοργάνωσης φρόντισε για την αντηλιακή προστασία κάθε συμμετέχοντα 

Για μια ακόμα χρονιά, το νησί των Σπετσών μας καλωσορίζει στον κόσμο του Spetsathlon, του ξεχωριστού αθλητικού event που χαρίζει στιγμές αδρεναλίνης, συγκίνησης και πάνω απ’ όλα, χαράς. Κολύμβηση, τρέξιμο και ποδηλασία με θέα τα καταγάλανα νερά. Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών. Τρεις ημέρες αφιερωμένες στην ευεξία και τον αθλητισμό. Αυτό είναι το Spetsathlon, το οποίο όμως δεν θα ήταν το ίδιο, δίχως την κατάλληλη προστασία από τον ήλιο. Μη σας ξεγελάει ο καιρός, οι ακτίνες του ήλιου θα μας βρουν ακόμα και αν έχει σύννεφα. Το δέρμα μας είναι ευαίσθητο, χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και προστασία, για αυτό πρέπει να επιλέγουμε τους καλύτερους «συμμάχους». 

Vichy Laboratoires: Προστατεύοντας πρόσωπο και σώμα

Για πρώτη χρονιά, η Vichy Laboratoires βρίσκεται στο Spetsathlon ως επίσημος «Sun Care Partner», παρέχοντας στους αθλητές τα καλύτερα αντηλιακά προϊόντα. Με μότο  τη φράση «Live..Race..Run fast..Don’t age fast!», έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι καθημερινή φωτοπροστασία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιούς επιδερμίδας και δεν πρέπει να την αμελούμε. Ποιος θέλει άλλωστε να γίνει κόκκινος από τον ήλιο ή ακόμα χειρότερα, να υποφέρει από εγκαύματα και πόνο; Η ομάδα της Vichy Laboratoires ανανγωρίζοντας τη σημαντικότητα της άσκησης για την ευζωία, παρέχει  εξειδικευμένα προϊόντα, για όλους όσους ο αθλητισμός αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς τους. 

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Πένυ Αγοραστού, Κατερίνα Γεωργοπούλου (Social & Advocacy Manager Vichy), Γεωργία Καλτσή, Όλγα Ντάλλα, Ηλίας Γκότσης, Ζήσης Πετσόπουλος, Ισιδώρα Παυλάκη (Product Manager Vichy), Ελένη Λεκκού (Brand Manager Vichy)

Η συμμετοχή σε κάθε αγώνα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το Spetsathlon, απαιτεί εξαιρετική φυσική κατάσταση. Είναι η στιγμή κολυμβητών και δρομέων να δοκιμάσουν τα όρια τους, να φτάσουν στον τερματισμό που για τόσο καιρό προετοιμάζονταν. Για αυτό και καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, η Vichy Laboratoires ήταν κοντά σε όλους τους συμμετέχοντες, παρέχοντας αντηλιακή προστασία για πρόσωπο και σώμα μέσα από την σειρά Capital Soleil. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων προσφέρει δερματολογικά υψηλή αντηλιακή προστασία κατά της φωτογήρανσης, σε μία λεπτόρρευστη υφή για αόρατο τελείωμα και φυσική αίσθηση. Το δέρμα αναπνέει, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προστατευμένο σε οποιαδήποτε συνθήκη, καθώς η κρέμα της Capital Soleil είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα. Ο τέλειος σύμμαχος ακόμα και σε στιγμές έντονης προπόνησης.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Γιάννης Δρυμωνάκος, Όλγα Ντάλλα

Το Σάββατο 18/5 η εκκίνηση των κολυμβητικών αγώνων των 1χλμ. και 3χλμ.  δόθηκε από την Vichy Laboratoires, που φρόντισε και για την προθέρμανση των κολυμβητών με ένα Warm Up Session by Vichy από τον πρωταθλητή κολύμβησης, Γιάννη Δρυμωνάκο, ενώ η Όλγα Ντάλλα από την ομάδα της Vichy Laboratoires, τερμάτισε 1η στην ηλικιακή της κατηγορία στο κολύμπι του 1km.

Την Κυριακή 19/5, η ομάδα της Vichy Laboratoires δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα στην βεράντα του εμβληματικού ξενοδοχείου Ποσειδώνιον, προσφέροντας ένα μοναδικό brunch event σε επιλεγμένους καλεσμένους ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθούσαν τις επιδόσεις των τριαθλητών στην γραμμή τερματισμού του αγώνα. Η Alessandra Delfini, Country Manager L’Oreal Hellas που τίμησε την φετινή διοργάνωση με την παρουσία και συμμετοχή της, εντυπωσίασε στο Sprint Triathlon τερματίζοντας 2η στην ηλιακή της κατηγορία.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Alessandra Delfini (Country Managing Director L'Oréal Hellas), Ελένη Λεκκού (Brand Manager Vichy)

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Vichy Laboratoires και σε όλους τους συμμετέχοντας για την συμμετοχή και την κατάρριψη των προσωπικών τους ρεκόρ! Η Vichy Laboratoires είναι πραγματικά υπερήφανη που στηρίζει αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός και συμβάλλει στην αντηλιακή προστασία των αθλητών, ανανεώνοντας το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά!