EffieK The Brand: Η Έφη Κωστάκη στον κόσμο της μόδας με νέο εγχείρημα

Η κομψότητα και η απλότητα πρωταγωνιστούν στη νέα της συλλογή.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

EffieK The Brand: Η Έφη Κωστάκη στον κόσμο της μόδας με νέο εγχείρημα - Η κομψότητα και η απλότητα πρωταγωνιστούν στη νέα της συλλογή. 

Η Έφη Κωστάκη, ήδη γνωστή για την επιχειρηματική της δραστηριότητα, κάνει την εμφάνιση της στον κόσμο της μόδας, δημιουργώντας το “EK EFFIEK THE BRAND”. Το νέο της εγχείρημα πηγάζει από το πάθος της για τη μόδα και την αίσθηση του στυλ.  Η κομψότητα και η απλότητα πρωταγωνιστούν στη νέα της συλλογή. Ερχόμενη καθημερινά σε επαφή με τις γυναίκες και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις στιλιστικές απαιτήσεις τους, εμπνεύστηκε και υλοποίησε ένα μεγάλο της όνειρο, το “EK EFFIEK THE BRAND”.

εικονα4

Μέσω της EK EFFIEK THE BRAND, στοχεύει να δημιουργήσει μια συλλογή ρούχων που ενσαρκώνει το δικό της όραμα που σύμφωνα με το μότο της είναι «ELEGANCE IN SIMPLICITY» και απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να νιώθουν μοναδικές και γεμάτες αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωί κατά τη διάρκεια ώρες εργασίας μέχρι τη βραδινή τους έξοδο για ποτό.

Αυτό είναι που κάνει τα σχέδιά της ευέλικτα και ιδανικά για έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής και μια δυνατή καθημερινότητα.

εικονα6

Το EK EFFIEK THE BRAND είναι κάτι περισσότερο από μια μάρκα μόδας – είναι μια αναπαράσταση του πάθους της Effie όπου η κομψότητα συναντά την απλότητα αλλά ταυτόχρονα τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Η δέσμευσή της στην ποιότητα είναι βαθιά σε κάθε πτυχή της δουλειάς της, από την επιλογή των υφασμάτων μέχρι την τελειότητα ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια κάθε ραφής. Η συλλογή της διαθέτει μια σειρά από σχέδια, όλα προσαρμοσμένα για να ταιριάζουν τέλεια και να αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας.

Δείτε περισσότερα εδώ:  https://effiekthebrand.com/

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice