Η Hugo Boss υπογράφει πολυετή στρατηγική συνεργασία με τον David Beckham

Η συνεργασία αυτή θα εξελίσσει τις ανδρικές συλλογές της BOSS τα επόμενα έτη

Look Team |

Η HUGO BOSS ανακοίνωσε μια παγκόσμια, πολυετή συνεργασία με τον David Beckham για το brand BOSS

Η HUGO BOSS ανακοίνωσε μια παγκόσμια, πολυετή συνεργασία με τον David Beckham για το brand BOSS. Η συνεργασία αυτή θα εξελίσσει τις ανδρικές συλλογές της BOSS τα επόμενα έτη.

Όσον αφορά το εύρος της, η συνεργασία είναι η πρώτη του είδους της για την ανδρική συλλογή της BOSS και θα προσφέρει καινοτόμα και ελκυστικά σχέδια που θα αντανακλούν το στυλ και την αισθητική του David Beckham και της BOSS, και θα απευθύνονται σε ένα ευρύ παγκόσμιο κοινό.

Στις επόμενες σεζόν, η στρατηγική συνεργασία περιλαμβάνει capsule και seasonal συλλογές με την επιμέλεια και τον σχεδιασμό του David Beckham, με τον David να αξιοποιεί τα διαπιστευτήρια του στυλ του σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ‘σύλληψης’ και σχεδιασμού. Οι συλλογές θα ενσωματώνουν το χαρακτηριστικό του στυλ, καθώς και την 24/7 premium lifestyle τοποθέτηση της BOSS και τη δέσμευσή της στην τελειότητα, την ύψιστη ποιότητα και τον ανώτερο σχεδιασμό. Το επίκεντρο της συνεργασίας θα είναι τόσο η επίσημη όσο και η casual ανδρική ένδυση, με την πρώτη συλλογή να παρουσιάζεται στους καταναλωτές την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, με τον David να εμφανίζεται ήδη στη φετινή παγκόσμια καμπάνια Fall/Winter του brand.

"Ο David Beckham είναι ένα πραγματικό παγκόσμιο είδωλο τόσο στον αθλητισμό όσο και στη μόδα. Με το ξεχωριστό επιχειρηματικό του πνεύμα και το αυθεντικό του πάθος για τη μόδα, ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες της brand BOSS. Ανυπομονούμε πολύ να δούμε τις πρώτες συλλογές να ζωντανεύουν και να συνεργαστούμε στενά με τον David καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της πολυετούς συνεργασίας", δήλωσε ο Daniel Grieder, Διευθύνων Σύμβουλος της HUGO BOSS.

"Τα τελευταία χρόνια, ήθελα να επενδύσω περισσότερο χρόνο στο σχεδιασμό και τη μόδα, αλλά ήθελα να διασφαλίσω ότι θα συνεργαστώ με ένα brand και μια ομάδα που θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι πραγματικά παγκόσμιο και επιδραστικό. Έχω απολαύσει πολύ τη συνεργασία με τη BOSS μέχρι στιγμής και έχω εντυπωσιαστεί από τη φιλοδοξία, τη δημιουργικότητα και την επιθυμία της ομάδας για τελειότητα. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας ό,τι έχουμε δημιουργήσει μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένης της καμπάνιας Fall/Winter 2024 ως το πρώτο βήμα στη μακροπρόθεσμη συνεργασία μας", δήλωσε ο David Beckham.