Η Medik8 γιορτάζει 15 χρόνια και παρουσίασε τη νέα Crystal Retinal στα Holmes Place Spa

Η Medik8 έχει μια σαφή και αμετάβλητη αποστολή: να απλοποιήσει την καθημερινή ρουτίνα για ένα υπέροχο δέρμα, ανεξαρτήτου ηλικίας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Medik8 γιορτάζει 15 χρόνια και παρουσίασε τη νέα Crystal Retinal στα Holmes Place Spa, το νέο πρωτοποριακό προϊόν που θα είναι διαθέσιμo στην αγορά τον Ιούλιο.

Με αφορμή τα 15 χρόνια τεχνογνωσίας και καινοτομίας στην αντιγήρανση, η Medik8 επέλεξε τα Holmes Place Spa για να παρουσιάσει τη νέα  Crystal Retinal 24. Πελάτες των Holmes Place Spa και beauty editors από κορυφαία έντυπα και online μέσα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μάθουν τα πάντα για το νέο πρωτοποριακό προϊόν που θα είναι διαθέσιμo στην αγορά τον Ιούλιο, με την βοήθεια της κ. Αναστασίας Καπασάκαλης, εκπροσώπου της εταιρείας Medidrops, την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Holmes Place Spa στο Μαρούσι. 

medik8-2

Το 2009 οι αδελφοί Elliot και Daniel Isaacs (γνωστοί και ως «Chemical Brothers»), σε συνεργασία με Βρετανούς επιστήμονες, ίδρυσαν την Medik8, η οποία φέτος γιορτάζει 15 χρόνια τεχνογνωσίας και καινοτομίας στην αντιγήρανση. Ξεκινώντας από ένα υπόγειο, η Medik8 εξελίχθηκε σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο brand, πιστοποιημένο με B Corp. Γρήγορα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις πρωτοποριακές επιστημονικές φόρμουλες, οι οποίες προσφέρουν αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς.

medik8-3

Στα 15 χρόνια διαδρομής της, βασισμένη πάντα σε κλινικές και καταναλωτικές έρευνες, η Medik8 έχει μια σαφή και αμετάβλητη αποστολή: να απλοποιήσει την καθημερινή ρουτίνα για ένα υπέροχο δέρμα, ανεξαρτήτου ηλικίας. Η Medik8 συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο των ρετινοειδών, λανσάροντας την ισχυρότερη μη συνταγογραφούμενη φόρμουλα στην αγορά με κλινικές μελέτες. Η νέα Crystal Retinal 24 προσφέρει μεγαλύτερη, ισχυρότερη και ταχύτερη μείωση ρυτίδων με περιεκτικότητα 0,24% ενθυλακωμένης ρετιναλδεΰδης. 

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Medik8 σε στοχευμένες θεραπείες στα Holmes Place Spa καθώς και τη νέα Crystal Retinal που θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο. 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Holmes Place Athens Spa  2103259410 
Holmes Place Maroussi Spa 2106196794 
Holmes Place Glyfada Spa 2109606639
Website

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice