Beachside Chic: Η νέα beachwear συλλογή της The Bostonians

Σχεδιασμένα για τον σύγχρονο άνδρα, τα μαγιό παρέχουν το τέλειο μείγμα στυλ, άνεσης και ανθεκτικότητας

Look Team |

Beachside Chic: Η νέα beachwear συλλογή της The Bostonians απευθύνεται στον σύγχρονο άνδρα.

Η ηρεμία που προκαλεί ο απαλός παφλασμός ενός κύματος, η ανεμελιά του αυθορμητισμού και η διάθεση για χορό – η έναρξη του καλοκαιριού αυτόματα μας μυεί σε ένα Summer State of Mind που ευχόμαστε να κρατούσε για πάντα. Φέτος το καλοκαίρι, η The Bostonians αιχμαλωτίζει την ουσία του αιώνιου καλοκαιριού και λανσάρει την πρώτη Beachwear Collection, καλώντας τον άντρα του σήμερα να βιώσει την απόλυτη στιλιστική ελευθερία.

Η νέα συλλογή της The Bostonians περιλαμβάνει κλασικά μονόχρωμα μαγιό σε διαχρονικές αποχρώσεις του σιελ, του μπλε, του κόκκινου και του σκούρου πράσινου. Σχεδιασμένα για τον σύγχρονο άνδρα, αυτά τα μαγιό παρέχουν το τέλειο μείγμα στυλ, άνεσης και ανθεκτικότητας, μετατρέποντας τα στα απόλυτα must have της καλοκαιρινής βαλίτσας. Κάθε μαγιό συνδυάζεται ιδανικά με τα χαλαρά, λινά (ή και όχι) πουκάμισα του εμβληματικού brand, δημιουργώντας μια σειρά από στιλ για την παραλία, την πισίνα και το beach bar. 

Η συλλογή εμπλουτίζεται με ασορτί πετσέτες από μοναδικά απαλό, fluffy και εξαιρετικής ποιότητας υλικό, προσφέροντας μέγιστη απορροφικότητα και πολυτελή αίσθηση. Το διακριτικό The Bostonians branding δίνει με τη σειρά του μία πινελιά φινέτσας, καθιστώντας τις πετσέτες τον απόλυτο σύμμαχο για τις εξορμήσεις στην παραλία.

Με την υψηλή ποιότητα να χαρακτηρίζει κάθε συλλογή της The Bostonians, κάθε κομμάτι είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να θυμίζει την απλότητα και τη χαλάρωση των καλοκαιρινών ημερών που περνάμε δίπλα στις καταγάλανες θάλασσες.  Από τα μαλακά υφάσματα που «αναπνέουν» μέχρι το ευέλικτο styling αυτή η συλλογή σας ενθαρρύνει να απολαμβάνετε κάθε στιγμή και να αξιοποιείτε στο έπακρο την καλοκαιρινή περίοδο.

Ανακαλύψτε όλη τη Συλλογή The Bostonians στο thebostonians.gr και απογειώστε την εμπειρία πλοήγησης με soundtrack το νέο  Spotify List “Summer is a State of Mind”.