Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Ματιών από τη Vichy

Δρα και στα 5 βασικά σημάδια γήρανσης στα μάτια

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Ματιών από τη Vichy - Δρα και στα 5 βασικά σημάδια γήρανσης στα μάτια

Όσο μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα μειώνεται και η φυσική γήρανση της επιδερμίδας εξελίσσεται. Η ευαίσθητη περιοχή των ματιών επηρεάζεται περισσότερο από την έλλειψη κολλαγόνου και γι' αυτό τα σημάδια γήρανσης είναι πιο ορατά στα μάτια. Η κρέμα ματιών Liftactiv Collagen Specialist είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης και για τη διατήρηση της νεότητας στην περιοχή των ματιών. 

Με τη δύναμη ενός μοναδικού Συμπλόκου προ-Κολλαγόνου [Πεπτίδια + Proxylane + Βιταμίνη Cg], η Liftactiv Collagen Specialist Κρέμα Ματιών ενισχύει τους 5 βασικούς τύπους κολλαγόνου για νεανική επιδερμίδα (κολλαγόνο τύπου: I, III, IV, VI, VII). Αποτέλεσμα: ενίσχυση του κολλαγόνου στο δέρμα της περιοχής των ματιών κατά +200%* και διόρθωση των 5 βασικών σημαδιών γήρανσης στα μάτια: “πόδι της χήνας», ρυτίδες κάτω από τα μάτια, σακούλες, πτώση βλεφάρων και μαύροι κύκλοι. Οι γυναίκες βλέπουν ορατή λείανση και ενίσχυση της λάμψης.**

Εφαρμόστε καθημερινά πριν από την κρέμα προσώπου σας. Χρησιμοποιείστε συνδυαστικά την κρέμα LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST για βέλτιστα αποτελέσματα.

*  Μελέτη in vitro, σύνθεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες του χορίου. ** Κλινική δοκιμή, 53 άτομα, 8 εβδομάδες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice