KORRES: Μια νέα εποχή για τη συλλογή Yoghurt Suncare

Superfood για το δέρμα και στον ήλιο

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

KORRES: Μια νέα εποχή για τη συλλογή Yoghurt Suncare - Superfood για το δέρμα και στον ήλιο

Η KORRES παρουσιάζει μια νέα εποχή για τη συλλογή Yoghurt Suncare, συνδυάζοντας την καινοτομία με τη σταθερή δέσμευση για βιωσιμότητα. Βασισμένη στην σοφία της φύσης και με έμπνευση την ελληνική παράδοση, η συλλογή αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην αντηλιακή φροντίδα, καλύπτοντας εξειδικευμένες ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος μέσα από καινοτόμες συνθέσεις σχεδιασμένες με σεβασμό προς την επιδερμίδα + το περιβάλλον.

What’s new?

  • Νέες, ακόμα πιο καθαρές φόρμουλες: χωρίς Homosalate + με την πιστοποίηση EcoSun Pass®, την πρώτη επιστημονική αξιολόγηση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των UV φίλτρων.
  • Νέο μέγεθος: 50ml στα αντηλιακά Προσώπου Yoghurt
  • Εco-conscious συσκευασίες: 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες στα αντηλιακά Προσώπου Yoghurt

 KORRES Yoghurt Suncare

Key Facts

Clean φόρμουλες

Mε συνέπεια απέναντι στη δέσμευση για ενίσχυση του καθαρού προφίλ των συνθέσεών της, η KORRES αφαίρεσε προληπτικά από τις φόρμουλές της τρία UV φίλτρα -OMC, Octocrylene και Oxybenzone- τα οποία κρίθηκαν ύποπτα για τη διατάραξη του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Επιπλέον, ως απάντηση στη γνώμη της Επιστημονικής Επιτροπής για την Ασφάλεια του Καταναλωτή (SCCS) του 2021, η KORRES αφαίρεσε το Homosalate, παρά το γεγονός ότι δεν αποτελούσε αντικείμενο ανησυχίας σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία κατά την περίοδο της δημιουργίας της συλλογής - μία επιλογή που αντανακλά τη δέσμευση της KORRES για συνεχή ενίσχυση της ασφάλειας και της βιωσιμότητας των προϊόντων της.

Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες

Με προτεραιότητα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, τα προϊόντα της KORRES υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους, μεταξύ των οποίων Safety Patch και In Vivo Efficacy tests (οι μισοί από τους εθελοντές με ευαίσθητη επιδερμίδα), διασφαλίζοντας ότι η σειρά Yoghurt suncare είναι κατάλληλη για χρήση σε ευαίσθητη επιδερμίδα. Γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, το γιαούρτι βρίσκεται στο επίκεντρο των αντηλιακών συνθέσεών της KORRES και χάρη σε αυτό οι φόρμουλες αποτελούν ιδανική επιλογή για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η συμβατότητα προς το ευαίσθητο δέρμα ενισχύεται περαιτέρω με τη χρήση συνειδητά επιλεγμένων αρωμάτων χωρίς αλλεργιογόνα.

Αόρατο τελείωμα

Οι αντηλιακές συνθέσεις της συλλογής KORRES Yoghurt suncare διαθέτουν υψηλή προστασία SPF, διατηρώντας ανάλαφρες, μη λιπαρές υφές που απλώνονται ομοιόμορφα και απορροφώνται γρήγορα, χωρίς να αφήνουν λευκά ίχνη.

Ενεργή Ενυδάτωση

Η σειρά Yoghurt suncare,προσφέρει μια μοναδική και αποτελεσματική 2-σε-1 δράση για άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Το γιαούρτι, πλούσιο σε λακτόζη, πρωτεΐνες, μέταλλα και βιταμίνες λειτουργεί καταπραϋντικά και παράλληλα ενυδατώνει τις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης ένα μείγμα φυσικών ελαίων και ενεργών δραστικών που σφραγίζουν την υγρασία, παρέχοντας ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας. Πρόσθετα δραστικά συστατικά όπως η Πανθενόλη και η Β-Γλυκάνες συμβάλλουν στην αίσθηση ενισχυμένης ενυδάτωσης και θρέψης.

Skin + Sea Conscious

Νοιαζόμαστε για τη φύση όσο και για την επιδερμίδα μας. Με αφοσίωση στις αξίες της KORRES σχετικά με τη βιωσιμότητα, πιθανόν επιβλαβή αντηλιακά φίλτρα UV όπως το OMC, Octocrylene, Oxybenzone και Homosalate έχουν αφαιρεθεί από τη συλλογή. Η δέσμευση μάλιστα επεκτείνεται ακόμα και στη συσκευασία, με την υιοθέτηση της χρήσης χαρτιού FSC και ανακυκλώσιμων υλικών που καθιστούν τα αντηλιακά Προσώπου Yoghurt 100% ανακυκλώσιμα.

Η συλλογή φέρει επίσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πιστοποίηση Reforest Aegean Seas μέσω της συνεργασίας με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος η οποία εστιάζει στην προστασία των λιβαδειών της Ποσειδωνίας, Σε αυτή, έρχεται να προστεθεί φέτος η πιστοποίηση EcoSun Pass® από τη BASF, επισφραγίζοντας την ασφάλεια των συνθέσεων για το φυσικό περιβάλλον.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice