H Maye Musk στην Αθήνα φορώντας Themis Z

Coco και Apolonia ήταν τα δύο Kaftans που επέλεξε το μοντέλο, επιχειρηματίας, συγγραφέας και μητέρα του Elon Musk

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H Maye Musk στην Αθήνα φορώντας Themis Z - Coco και Apolonia ήταν τα δύο Kaftans που επέλεξε το μοντέλο, επιχειρηματίας, συγγραφέας και μητέρα του Elon Musk

Η THEMIS Z, η διάσημη μάρκα πολυτελούς lifestyle, είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει ότι η διεθνώς αναγνωρισμένη Maye Musk, μοντέλο, επιχειρηματίας, συγγραφέας και μητέρα του Elon Musk, επέλεξε να τιμήσει τη φιλία της με τη Θέμιδα Ζουγανέλη και να εκφράσει την αγάπη της για το brand, φορώντας το μεταξωτό Coco Maxi Kaftan από τη νέα συλλογή του οίκου Alefkandra, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Moorings. Φυσικά, επέλεξε για ακόμη μία φορά Themis Z αναδεικνύοντας το Apolonia Maxi Kaftan της ίδιας συλλογής, στο ιδιωτικό δείπνο που είχε με την φημισμένη σχεδιάστρια. 

Τα δύο μοναδικά αυτά Kaftans που επέλεξε η Maye Musk, Coco και Apolonia, ανήκουν στην ονειρεμένη συλλογή που εμπνέεται από το αρχικό όνομα της «Μικρής Βενετίας» στη Μύκονο, ταξιδεύοντας μας στη λαμπερή εποχή του νησιού τις δεκαετίες του ’60 και ’70. Η στιλιστική της επιλογή δεν αποτελεί μόνο μια δήλωση κομψότητας, αλλά και μια αναγνώριση της διεθνούς ακτινοβολίας και του κύρους του brand, το οποίο συνεχίζει να καινοτομεί και να συναρπάζει με τις συλλογές της Θέμιδος Ζουγανέλη.

themis-z-2

Η Θέμις Ζουγανέλη υποδέχθηκε την Maye Musk στην Αθήνα το βράδυ πριν την εκδήλωση, διοργανώνοντας ένα ιδιωτικό δείπνο στο Island Private. Μαζί τους ήταν η ατζέντισσά της, Anna Sherman. Αργότερα, στο κοκτέιλ μετά το δείπνο, συμμετείχαν ο σύζυγος της κυρίας Ζουγανέλη, Τάκης Κανελλόπουλος, και ο Χρύσανθος Πανάς, ιδιοκτήτης του Island.

Η επίσκεψη της Maye Musk στην Αθήνα κορυφώθηκε με την παρουσίαση του βιβλίου της "A Woman Makes a Plan", δημιουργώντας μια αλησμόνητη βραδιά στην όμορφη Αθηναϊκή Ριβιέρα με λαμπερές και καταξιωμένες καλεσμένες. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice