Summer Loves by I-D Fine Jewellery: Νέες προτάσεις εμπνευσμένες από το καλοκαίρι
Francesca Villa, Love Handles Blue Topaz Earrings
LOOK News

Summer Loves by I-D Fine Jewellery: Νέες προτάσεις εμπνευσμένες από το καλοκαίρι

Εξερευνήστε την κομψότητα και την πολυτέλεια των νέων καλοκαιρινών προτάσεων, εμπνευσμένες από το φως και τη ζεστασιά του καλοκαιριού.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Summer Loves by I-D Fine Jewellery: Εξερευνήστε την κομψότητα και την πολυτέλεια των νέων καλοκαιρινών προτάσεων, εμπνευσμένες από το φως και τη ζεστασιά του καλοκαιριού.

Το i-D Fine Jewellery, ένα σημείο – κατατεθέν για την υψηλή κοσμηματοποιία σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη μαγεία του καλοκαιριού μέσα από τη πολυδιάστατη συλλογή του Summer Loves. Η εν λόγω συλλογή, απαρτίζεται από κομμάτια Ελλήνων και ξένων δημιουργών που αποτυπώνουν το καλοκαίρι σε κάθε λεπτομέρεια, ενσωματώνοντας παράλληλα τη πολυτέλεια, την καινοτομία και τη διαχρονική κομψότητα.

Summer Loves by I-D Fine Jewellery: Νέες προτάσεις εμπνευσμένες από το καλοκαίρι
Francesca Villa_18K Rose Gold Ocean Shell Ring

Μέσω της διαδικτυακής και φυσικής του παρουσίας, το i-D υποδέχεται το  φετινό καλοκαίρι με ένα δελεαστικό summer edit, όπου πρωταγωνιστούν οι τάσεις της σεζόν καθώς και styling tips με τα πολύτιμα «έργα» διακεκριμένων σχεδιαστών. Δημιουργίες που αιχμαλωτίζουν το καλοκαιρινό φως και τη γοητεία του, προσφέροντας μοναδικές στιγμές λάμψης και απαράμιλλου στυλ, όπως ακριβώς αρμόζουν στα “Summer Loves” που μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας. 

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστούμε με έντονα, ζωντανά χρώματα, που εναρμονίζονται ιδανικά με το φυσικό τοπίο και τις χρυσαφένιες ανταύγειες του μουχρώματος στη δύση του ηλίου. Η συλλογή “Summer Loves” μας προσκαλεί να αφεθούμε στη μαγεία των πολύτιμων λίθων και των λαμπερών μετάλλων που θα φωτίσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις και θα κάνει το καλοκαιρινό μας στυλ να ξεχωρίσει.

Summer Loves by I-D Fine Jewellery: Νέες προτάσεις εμπνευσμένες από το καλοκαίρι
Francesca Villa_Blue Diamonds Ring

Στα κομμάτια που σίγουρα θα γίνουν ο «καλοκαιρινός μας έρωτας» συγκαταλέγονται κοσμήματα με πολύτιμους λίθους και σμάλτο, όπως το εκθαμβωτικό τιρκουάζ και το ζωντανό κοράλλι, που προσθέτουν μια φρέσκια, ζωντανή πινελιά σε κάθε καλοκαιρινό σύνολο. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια,  όπως τα μεγαλοπρεπή κρεμαστά με τιρκουάζ πέτρες της Αλεξίας Γρυλλάκη, και το δαχτυλίδι με τα πορτοκαλί ζαφείρια της Francesca Villa με την έντονη κόκκινη απόχρωσή τους, μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό καλοκαιρινό φόρεμα στο απόλυτο fashion statement. Αντίστοιχα,  οι κλασικοί χρυσοί κρίκοι από τη Lito Fine Jewellery είναι η τέλεια επιλογή για ένα καλοκαιρινό look από το πρωί μέχρι το βράδυ.  

Τα κομμάτια με ημιπολύτιμους λίθους σε ζωηρά χρώματα αφήνουν περιθώρια για πειραματισμό και δημιουργία μοναδικών συνδυασμών. Ιδανική πρόταση για αυτό, είναι η δημιουργία ενός στιλάτου και απόλυτα προσωπικού look με layering στα κολιέ. Συνδυάζοντας διαφορετικά μήκη και στυλ, όπως ένα κομψό choker με ένα μακρύτερο κολιέ με μενταγιόν, δίνουμε βάθος και διάσταση στο καλοκαιρινά μας outfits, ακόμα και στην παραλία. Οι χρυσές αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα με γήινους τόνους μαγιό, ενώ το ασήμι και η πλατίνα συμπληρώνουν υπέροχα τα φωτεινά ή ψυχρά χρώματα, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας ακόμα και στην ακρογιαλιά.

Summer Loves by I-D Fine Jewellery: Νέες προτάσεις εμπνευσμένες από το καλοκαίρι
Francesca Villa_Love Handles Peridot Ring

Το καλοκαίρι φέρνει πάντα έναν αέρα ανανέωσης, και το I-D Fine Jewellery το δείχνει έμπρακτα, αφού καλωσορίζει στην οικογένειά του δύο ακόμα ταλαντούχες Ελληνίδες σχεδιάστριες, που φέρουν τη δική τους ταυτότητα στην υψηλή κοσμηματοποία. Ο λόγος για τις Ελίνα Αφεντάκη και Αλεξία Γρυλλάκη. 

Η Ελίνα Αφεντάκη, ιδρύτρια του ομώνυμου high jewellery brand  στο Λονδίνο το 2022, φέρνει έναν συνδυασμό διαρκούς ομορφιάς, άψογου σχεδιασμού και εξαιρετικής δεξιοτεχνίας. Γεννημένη στην Αθήνα, η Ελίνα δημιουργεί κοσμήματα που αφηγούνται τη δική τους ιστορία και προσφέρουν δύναμη και ενδυνάμωση στον χρήστη. Κάθε κομμάτι της είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης που αιχμαλωτίζει την ουσία του.

Summer Loves by I-D Fine Jewellery: Νέες προτάσεις εμπνευσμένες από το καλοκαίρι
Lito Fine Jewellery_Generosity Green Agate Chain Earrings 2

Η Αλεξία Γρυλλάκη είναι μια σχεδιάστρια με όραμα,  που συνδυάζει την τέχνη με τη γεμολογία. Αντλεί έμπνευση από τη φύση, την αρχιτεκτονική και την τέχνη, δημιουργώντας κομμάτια με κίτρινο χρυσό 18Κ, διαμάντια και πολύτιμους λίθους που προσδίδουν έναν αέρα κομψότητας και πολυτέλειας σε κάθε εμφάνιση.

Ανακαλύψτε τη συλλογή Summer Loves και αφήστε τα κοσμήματα του i - D Fine Jewellery να αναδείξουν το καλοκαιρινό σας στυλ με απαράμιλλη λάμψη και φινέτσα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice