Atelier Evezet Arapakou: Εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής στη Γλυφάδα

Μία ελληνική εταιρεία που έχει ξεχωρίσει για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία νυφικών και βραδινών φορεμάτων υψηλής ραπτικής.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Atelier Evezet Arapakou: Εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής, χειροποίητες δημιουργίες από πολυτελή υφάσματα στη Γλυφάδα.

Το καλοκαίρι έφτασε και πλέον ξεκίνησε επίσημα η περίοδος που πραγματοποιούνται μερικά από τα πιο σημαντικά events της ζωής, όπως γάμοι, βαπτίσεις και αποφοιτήσεις. Το Atelier Evezet Arapakou στη Γλυφάδα είναι μία ελληνική εταιρεία που έχει ξεχωρίσει για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία νυφικών και βραδινών φορεμάτων υψηλής ραπτικής.

Οι πλούσιες collections του αντανακλούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και περιλαμβάνουν χειροποίητες δημιουργίες από πολυτελή υφάσματα και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Αν αναζητάς το νυφικό των ονείρων σου, εδώ θα βρεις εντυπωσιακά νυφικά φορέματα σε διαφορετικά στιλ, διαθέσιμα για αγορά ή ενοικίαση.

atelier_evezet_arapakou1

Παραμυθένιες προτάσεις από δαντέλα και αέρινα υφάσματα, παγιέτες, πέτρες και κρύσταλλα κεντημένα στο χέρι, ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Εσύ αρκεί να επιλέξεις το νυφικό σου και η έμπειρη ομάδα του atelier θα φροντίσει να το προσαρμόσει κατάλληλα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Κι επειδή τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την απαράμιλλη κομψότητα ενός χειροποίητου φορέματος, η collection με τα εκθαμβωτικά βραδινά φορέματα και η συλλογή με τα νεανικά promdresses κερδίζουν τις εντυπώσεις σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση.

atelier_evezet_arapakou2

Εδώ κάθε γυναίκα είναι μοναδική και βρίσκει αυτό ακριβώς που της ταιριάζει γι’ αυτό και είναι διαθέσιμη μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία σε plus size υπέροχες δημιουργίες. Extra tip: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου καλό είναι να έχεις κλείσει ραντεβού πριν την επίσκεψή σου στο κατάστημα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το ενημερωμένο site.

atelier_evezet_arapakou3

INFO Αγγέλου Μεταξά 15 & Δούσμανη 13, Γλυφάδα (εντός εμπορικού κέντρου Vero Peso), 6970088000, 2108942717 — www.atelierarapakou.com AtelierEvezetArapakou atelierarapakou

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice