Νέα ACCESS Fashion Outlet εμπειρία στον Κορυδαλλό

Με νέο concept design που αναδεικνύει τις δημιουργίες του brand & αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Νέα ACCESS Fashion Outlet εμπειρία στον Κορυδαλλό - Με νέο concept design που αναδεικνύει τις δημιουργίες του brand και αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία.

Η ACCESS Fashion ανοίγει τις πόρτες του νέου outlet καταστήματός της στον Κορυδαλλό, προσκαλώντας τις fashionistas να ανακαλύψουν την απόλυτα ολοκληρωμένη lifestyle πρότασή της.

Το νέο design concept «Canvas» του ACCESS Fashion Outlet ενσωματώνει τους μοντέρνους και αισθησιακούς σχεδιαστικούς κώδικες του brand, συνδυάζοντας λειτουργικό σχεδιασμό, προσεκτικά μελετημένο φωτισμό και μίνιμαλ γραμμές. Το λευκό κυριαρχεί στο χώρο, δημιουργώντας έναν καθαρό καμβά που αναδεικνύει τις δημιουργίες του.

Στο νέο κατάστημα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει την αποκλειστική ACCESS Fashion Outlet συλλογή, ενώ οι φανατικές brand lovers θα βρουν και δείγματα από την τελευταία συλλογή.

Στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης, υλοποιήθηκε ειδική προωθητική ενέργεια στην τοπική αγορά, με στόχο την ενημέρωση του κοινού. Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια στα social media.

Το νέο outlet κατάστημα της ACCESS Fashion βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς του Κορυδαλλού, στην Οδό Ταξιαρχών 74.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice