O Οίκος Armani γιορτάζει 7 χρόνια σαν επίσημος χορηγός ομορφιάς στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου La Biennale Di Venezia

Θα παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία μακιγιάζ για τους προσκεκλημένους του Φεστιβάλ, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι celebrities που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

O Οίκος Armani γιορτάζει 7 χρόνια σαν επίσημος χορηγός ομορφιάς στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου La Biennale Di Venezia - Θα παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία μακιγιάζ για τους προσκεκλημένους του Φεστιβάλ, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι celebrities που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

Ο οίκος Armani beauty ανακοινώνει ότι θα είναι ο Επίσημος Χορηγός Ομορφιάς στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου La Biennale di Venezia, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2024. 

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Armani beauty θα παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία μακιγιάζ για τους προσκεκλημένους του Φεστιβάλ, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι celebrities που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. 

Φέτος τα LUMINOUS SILK FOUNDATION και PRISMA GLASS θα βρεθούν στο προσκήνιο, όχι μόνο στο κόκκινο χαλί αλλά και σε πληθώρα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Το LUMINOUS SILK FOUNDATION είναι γνωστό πως αποτελεί την απόλυτη έκφραση της φιλοσοφίας του Armani, που υποστηρίζει ότι η τελειότητα πηγάζει από την απλότητα, και με την υφή του καταφέρνει να αναδεικνύει κάθε επιδερμίδα. Το PRISMA GLASS είναι το viral προϊόν, με την καινοτόμα oil-in-gloss τεχνολογία που χαρίζει πολυδιάστατο όγκο και λάμψη στα χείλη. 

Ως Επίσημος Χορηγός Ομορφιάς, ο οίκος Armani beauty θα παρουσιάσει και το Audience Award-Armani beauty, Orizzonti Extra. Η Orizzonti Extra είναι η προέκταση της Orizzonti, της ανταγωνιστικής ενότητας του Φεστιβάλ, που είναι αφιερωμένη στις νέες τάσεις του παγκόσμιου κινηματογράφου. Η Orizzonti Extra παρουσιάζει μία επιλογή έργων που αναδεικνύουν την καινοτομία και την αυθεντική δημιουργικότητα. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το βραβείο Orizzonti Extra θα απονεμηθεί στην καλύτερη ταινία, η οποία θα αναδειχτεί από μία κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από θεατές του Φεστιβάλ. 

Στο πλαίσιο του 81ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ο Giorgio Armani θα δείξει για ακόμα μία φορά την αγάπη του για την πόλη και για τον κινηματογράφο με ένα event, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου στην Arsenale. 

Η συνεργασία του Armani beauty με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι μία βαθύτερη έκφραση της μακροχρόνιας σχέσης του οίκου με τον κόσμο του κινηματογράφου. Ο Giorgio Armani έχει δημιουργήσει τα κοστούμια για πολλές, διαφορετικές ταινίες, ανάμεσα στις οποίες το American Gigolo, όπου σχεδίασε την γκαρνταρόμπα του Richard Gere, αλλά και τα The Untouchables, Gattaca, Stealing Beauty, Shaft, The Batman Series, The Tuxedo, De-Lovely, Fair Game, The Social Network, Mission Impossible: Ghost Protocol, Hanna, A Most Violent Year, The Wolf of Wall Street, Ticket to Paradise and Don’t Look Up. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice