YSL BEAUTY: Νέα συλλογή ρευστών ρουζ Make Me Blush

Από την φρεσκάδα του ζωηρού κοραλλί έως την βαθιά απόχρωση των μούρων

Look Team |

Ο οίκος YSL Beauty αποκαλύπτει τη νέα συλλογή ρευστών ρουζ Make Me Blush

Η YSL Beauty αποκαλύπτει το νέο must-have προϊόν του οίκου, τη συλλογή ρευστών ρουζMake Me Blush, ένα τολμηρό, αισθησιακό πέπλο υγρού χρώματος που θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στο ρουζ.

Κάνε με να κοκκινίσω
Αποτυπώνοντας την πεμπτουσία της ατομικότητας και της αυτοέκφρασης, το ρευστό ρουζ Make Me Blush της YSL Beauty διατίθεται σε μια γκάμα έξι αποχρώσεων, για εξατομικευμένο αποτέλεσμα που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Από την ασυμβίβαστη φρεσκάδα του ζωηρού κοραλλί έως την τολμηρή, εκρηκτική και σαγηνευτικά βαθιά απόχρωση των μούρων, η γκάμα περιλαμβάνει εξαιρετικά ευπροσάρμοστες, διάφανες έως τολμηρές αποχρώσεις που διατηρούν τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα τους έως και 12 ώρες.

Αποχρώσεις στα μέτρα σας
Το ρευστό ρουζ Make Me Blush διατίθεται σε έξι συναρπαστικές αποχρώσεις, εμπνευσμένες από την υψηλή ραπτική. Από τη ρομαντικά διακριτική 44 NUDE LAVALLIÈRE, την 37 PEACHY NUDE, την 57 CORAL CLASH, την 66 FUCHSIA FLING και την 69 LAVENDER LUST έως την 54 BERRY BANG, κάθε απόχρωση έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, για να ταιριάζει με μια σειρά τόνων επιδερμίδας και να προσφέρει ένα κολακευτικό πέπλο χρώματος που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά αυτού που το φοράει. Χάρη στη φιλμογενή τεχνολογία, η σύνθεση των νέων ρουζ υπόσχεται φυσικό, απαλό ματ φινίρισμα και εξατομικευμένο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, από ένα ελαφρύ πέπλο υγιούς ροζ, έως τις πιο τολμηρές και ζωηρές, statement αποχρώσεις.

12 ώρες υγιούς όψης
Σχεδιασμένο με γνώμονα την hyper-υψηλή ραπτική και την απόδοση, το ρευστό ρουζ Make Me Blush έχει ανάλαφρη, υγρή υφή ευπροσάρμοστης έντασης που απλώνεται τέλεια στα μάγουλα, σχηματίζοντας ένα πέπλο δροσερού χρώματος που διαρκεί έως και 12 ώρες, υπερβαίνοντας όλες τις προσδοκίες. Εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική, κάθε απόχρωση προσφέρει εξαιρετικά υψηλή χρωματική απόδοση και απαλό, ματ αποτέλεσμα που ντύνει την επιδερμίδα με χρώμα μεγάλης διάρκειας, χάρη στην εξειδικευμένη τεχνολογία που διατηρεί τη ζωντάνια των χρωστικών. Όλη την ημέρα.

Αέρινα ευπροσάρμοστη ένταση
Το ρευστό ρουζ Make me Blush προσφέρει ευπροσάρμοστη, εξαιρετικά υψηλή χρωματική απόδοση, το οποίο σημαίνει ότι αρκεί μικρή ποσότητα προϊόντος. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές και στην ευπροσάρμοστη ένταση, είναι ιδανικό για να δημιουργείτε πολλά διαφορετικά look, από απαλή, φυσική λάμψη έως εντυπωσιακά έντονα looks. Εφαρμόζεται είτε με τα δάχτυλα για γρήγορο και εύκολο ρετουσάρισμα, είτε με εξειδικευμένο πινέλο ρουζ για αψεγάδιαστο τελείωμα, η καινοτόμος σύνθεση εξασφαλίζει πανεύκολα χρωματικό αποτέλεσμα στα μέτρα σας, από διάφανο έως τολμηρό.

Το ρευστό ρουζ Make Me Blush της YSL Beauty είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό προϊόν μακιγιάζ: μέσα σε μια κομψή, ματ διάφανη θήκη που αναδεικνύει τις ζωηρές αποχρώσεις στο εσωτερικό της, αποτελεί είναι ένα χρωματιστό αξεσουάρ υψηλής ραπτικής. Το κομψό μαύρο καπάκι του, διακοσμημένο με το εμβληματικό λογότυπο YSL, τονίζει ακόμα περισσότερο την couture εμφάνιση του νέου it-blush. Το καινοτόμο απλικατέρ, εξοπλισμένο με ένα λεπτό άκρο για εφαρμογή ακριβείας και μια φαρδιά πλευρά για εφαρμογή μεγαλύτερης επιφάνειας, εξασφαλίζει αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, κάθε φορά.