La Roche–Posay: Παρουσιάζει τη νέα Effaclar Duo+M για τριπλή διορθωτική φροντίδα κατά των ατελειών

Εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα μέσα σε 8 ώρες αντιμετωπίζοντας σπυράκια, μαύρα στίγματα, και σημάδια ακμής

Look Team |

LA ROCHE-POSAY: Παρουσιάζει τη νέα Effaclar Duo+M για τριπλή διορθωτική φροντίδα κατά των ατελειών - Εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα μέσα σε 8 ώρες αντιμετωπίζοντας σπυράκια, μαύρα στίγματα, και σημάδια ακμής

Μια λύση νέας γενιάς, βασισμένη στην αποκλειστική επιστημονική εξειδίκευση της La Roche–Posay στην επιστήμη του μικροβιώματος της ακμής. Με τη δύναμη του νέου ενεργού συστατικού Phylobioma, το οποίο, χάρη στον μοναδικό τρόπο λειτουργίας του, εξασφαλίζει καλύτερη και πιο στοχευμένη δράση κατά της ακμής για γρήγορα αποτελέσματα.

Έχει αποδειχθεί ότι η EFFACLAR DUO+M εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα μέσα σε 8 ώρες αντιμετωπίζοντας σπυράκια, μαύρα στίγματα, και σημάδια ακμής. Έχει δοκιμαστεί στο πλαίσιο κλινικών μελετών ακόμα και σε πολύ σοβαρές ατέλειες, καθώς και σε όλους τους φωτότυπους, ενώ είναι κατάλληλο για ασθενείς από 10 ετών και πάνω.

Η ακμή, ή αλλιώς Acne vulgaris, είναι ένα από τα πιο κοινά δερματικά προβλήματα παγκοσμίως, επηρεάζοντας το 80% των εφήβων και το 40% των ενηλίκων2. Είναι η 8η πιο διαδεδομένη πάθηση στον κόσμο3, και ο συνηθέστερος λόγος επίσκεψης στον δερματολόγο4 . Έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση και την ψυχική υγεία, με το 35,5% των πασχόντων να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις και το 43,2% να λένε ότι τα σημάδια ακμής έχουν επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις τους5. Σε αυτό το πλαίσιο, τα άμεσα αποτελέσματα ενάντια στις ατέλειες, τα σπυράκια, και τα σημάδια ακμής είναι βασική προτεραιότητα για τους ασθενείς.

Η La Roche-Posay, η #1 μάρκα που συνιστούν οι δερματολόγοι παγκοσμίως για τη φροντίδα του δέρματος6, κάνει φέτος ένα βήμα ακόμα πιο πέρα με νέες επιστημονικές ανακαλύψεις, μια ακόμα καλύτερη σύνθεση, και κλινικές αποδείξεις πιο ισχυρές από ποτέ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ

Την προηγούμενη δεκαετία, όλες οι επιστημονικές δημοσιεύσεις επικεντρώνονταν γενικά στο C.acnes, το βακτήριο που ευθύνεται για τον σχηματισμό και τη σοβαρότητα της ακμής. Πρόσφατα, οι νέες τεχνολογίες στον τομέα της γονιδιωματικής μάς επέτρεψαν να εμβαθύνουμε περισσότερο στο μικροβίωμα του δέρματος, και να διερευνήσουμε τις υποομάδες και τους υποτύπους του C.acnes που ονομάζονται «φυλότυποι».

Πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις έδειξαν ότι ο φυλότυπος IA1 του C.acnes είναι σημαντικά κυρίαρχος στο δέρμα με τάση ακμής, κάτι που οδηγεί σε ανισορροπία του μικροβιώματος και πολλαπλασιασμό των ατελειών.

Το Effaclar DUO+M φέρνει μια πρωτοποριακή προσέγγιση για την αντιμετώπιση της ακμής. Με τη δύναμη της επαναστατικής επιστήμης του μικροβιώματος, στοχεύει τον φυλότυπο IA1 του C.acnes για γρήγορα αποτελέσματα: επανεξισορροπώντας το μικροβίωμα του δέρματος, μειώνει τις ατέλειες και την υπερβολική παραγωγή σμήγματος στην πηγή τους.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ενεργό συστατικό Phylobioma: Ένα πρωτοποριακό συστατικό που περιορίζει την ανάπτυξη του φυλότυπου IA1 του C.acnes εξισορροπώντας το δέρμα με τάση ακμής, ενώ παράλληλα αναστέλλει την παραγωγή σμήγματος, τη φλεγμονή και την υπερκερατινοποίηση και μειώνει σημαντικά τις ατέλειες.

Νιασιναμίδη: Ισχυρό συστατικό που μειώνει τα επίμονα σημάδια ακμής, καθώς και τη μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση που συνδέεται με την ακμή.

ProceradTM: Αποκλειστικό,  ceramide που συμβάλλει στην πρόληψη των κόκκινων / καφέ σημαδιών.

Aquae Posae Filiformis (APF): Κλάσματα πρεβιοτικών που εκχυλίζονται από το μοναδικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay και συμβάλλουν στην αποκατάσταση και διατήρηση της ισορροπίας του δέρματος.

Το EFFACLAR DUO+M έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό σε όλους τους χρωματικούς τόνους δέρματος, σε πολύ ευαίσθητα δέρματα, σε πολύ σοβαρές ατέλειες, και σε ασθενείς από 10 ετών.

Κατά τη δοκιμή του EFFACLAR DUO+M, η La Roche–Posay πραγματοποίησε ενδελεχείς αναλύσεις χρησιμοποιώντας 4 διαφορετικές μεθόδους: μια κλινική δοκιμή για αξιολόγηση της εξέλιξης μιας βλάβης ακμής σε κάθε φωτότυπο, μια in vitro δοκιμή ειδικά για τον φυλότυπο IA1, μια νέα ανάλυση για τα σημάδια ακμής, και μια μελέτη σχετικά με τη χρήση ως συμπληρωματική αγωγή.

Με δοκιμές σε πάνω από 17.000 ασθενείς από 10 έως 79 ετών σε περισσότερες από 28 χώρες –από την Αμερική και την Ευρώπη μέχρι την Αφρική, τα ορατά αποτελέσματα πριν και μετά από τη χρήση του EFFACLAR DUO+M σε όλους τους φωτότυπους ήταν αναμφισβήτητα, αποδεικνύοντας ότι το προϊόν πράγματι προσφέρει τριπλή αποτελεσματικότητα: Κατά των ατελειών. Κατά των μαύρων στιγμάτων. Κατά των σημαδιών.

Για πρώτη φορά, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, μέρα με τη μέρα, με εικόνες πριν & μετά που δείχνουν την εξέλιξη μιας βλάβης ακμής σε βάθος 1 εβδομάδας.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ

Πιο βιώσιμο από ποτέ, το νέο EFFACLAR DUO+M αναβαθμίζει τη Βαθμολογία Περιβαλλοντικού Αντικτύπου του από Β σε Α, αποδεικνύοντας ότι είναι εφικτό να φροντίζει το δέρμα σας αλλά και το περιβάλλον.

Αυτό το σύστημα Βαθμολόγησης Περιβαλλοντικού Αντικτύπου είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται σε όλον τον Όμιλο L’Oréal. Μετρά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο κάθε προϊόντος, αποδίδοντάς του βαθμολογία από Α («το καλύτερο στην κατηγορία του») μέχρι Ε. Αξιολογώντας το προϊόν σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του –από τα συστατικά, τη σύνθεση και τη συσκευασία μέχρι την παραγωγή, την αποθήκευση, τη χρήση και την ανακύκλωση του προϊόντος–, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κατανοήσουν το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα και νερού των προϊόντων που αγοράζουν, ώστε να μπορούν κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές. 

ΝΕΟ EFFACLAR PURIFYING GEL CLEANSER

Το πρώτο απαραίτητο βήμα για τη διαχείριση της ακμής είναι ο καθαρισμός. Με εφαλτήριο τη γνώση αυτή, το ήδη πολύ επιτυχημένο Effaclar Purifying Gel Cleanser αναβαθμίζεται με το νέο ενεργό συστατικό Phylobioma και τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος. Πέρα από τον απλό καθαρισμό, στοχεύει τον φυλότυπο IA1 επανεξισορροπώντας το δέρμα με ακμή και διατηρώντας το pH σε υγιή επίπεδα.

Τώρα, ο απαλός καθαρισμός συνδυάζεται με την ορατή μείωση των ατελειών. Το Effaclar Purifying Gel Cleanser απομακρύνει το σμήγμα και μειώνει τις ατέλειες, χωρίς να διαταράσσει το μικροβίωμα ή τον επιδερμιδικό φραγμό.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΤΥΠΟΥ IA1 & ΕΠΑΝΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ PH ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΚΜΗΣ, ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ

Το νέο, βελτιωμένο Effaclar Purifying Gel Cleanser διατίθεται σε ανανεωμένη, εκσυγχρονισμένη συσκευασία, ανάλογη αυτής του Effaclar DUO+M.

Δεν περιέχει άρωμα, είναι υποαλλεργικό και δεν φράσσει τους πόρους, για να καθαρίζει και να εξυγιαίνει απαλά το δέρμα. Συνδυαστικά με το Effaclar DUO+M, το Effaclar Purifying Gel Cleanser είναι η ιδανική ρουτίνα 2 βημάτων κατά των ατελειών για τους ασθενείς με ακμή.

Διατίθεται επίσης σε νέο οικολογική refill συνεργασία, για μείωση του πλαστικού κατά –73% και ελαχιστοποίηση του αντικτύπου στο περιβάλλον.

1 Η συχνότερα αναφερόμενη μάρκα μεταξύ των τριών κορυφαίων μαρκών δερμοκαλλυντικών που συνιστούν οι δερματολόγοι. Πηγή: Έρευνα για την αγορά των δερμοκαλλυντικών, η οποία διενεργήθηκε από την IQVIA και άλλους εταίρους (Ipsos, TNS) μεταξύ Σεπτεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2018, με τη συμμετοχή δερματολόγων σε 59 χώρες που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

2 Karciauskiene J, Valiukeviciene S, Gollnick H, Stang A. The prevalence and risk factors of adolescent acne among schoolchildren in Lithuania: a cross-sectional study. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2014;28(6):733–740, Collier CN, Harper JC, Cafardi JA, Cantrell WC, Wang W, Foster KW, Elewski BE. The prevalence of acne in adults 20 years and older. J Am Acad Dermatol. 2008;58(1):56–59

3 Vos. T. etal (2012). Years lived with disability (YLDs) for 1160 sequelae of 289 diseases and injuries 1990–2010: a systematic analysis for the Global Burden of Disease Study 2010 Lancet (London, England), 380 (9859), 2163–2196.

4 Stern S: Dermatologists and office-based care of dermatologic disease in the 21st century. J Invest Dermatol Symp Proc 2004;9:126–130.

5 Tan. J. etal. (2021) Evaluation of psychological well–being and social impact of atrophic acne scarring: A multinational, mixed–methods study. JAAD international, 6,43–50.

6 Sell-out για οικονομικό έτος 2022 για μία αγορά / για 2020, 2021 & 2022 παγκοσμίως.