Η Superdry παρουσιάζει τη νέα συλλογή footwear για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024

To παγκόσμια αναγνωρισμένο brand που συνδυάζει την αυθεντική βρετανική μόδα με τις ιαπωνικές επιρροές

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Superdry shoes FW24: To παγκόσμια αναγνωρισμένο brand συνδυάζει στη νέα συλλογή την αυθεντική βρετανική μόδα με τις ιαπωνικές επιρροές

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα και το ιδιαίτερο λουκ, η νέα συλλογή Superdry shoes FW24 είναι σχεδιασμένη για όσους αγαπούν τα urban vibes, το στιλ και την άνεση.

Winter chills

Η συλλογή FW24 της Superdry shoes περιλαμβάνει μια ποικιλία από σχέδια που ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και ανάγκη. Είτε αναζητάτε τα ιδανικά, καθημερινά  sneakers που ταιριάζουν με όλα τα outfit είτε ένα stylish ζευγάρι μποτάκια για τις πιο κρύες μέρες, η Superdry έχει φροντίσει να καλύψει όλες τις προτιμήσεις. Οι αποχρώσεις της φετινής σεζόν περιλαμβάνουν κλασικά χειμερινά χρώματα καθώς και πινελιές από γήινους και ζεστούς τόνους, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για μοναδικά λουκ.

superdry_219a1244

Feeling good

Η Superdry έχει επενδύσει στη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών που προσφέρουν αντοχή και άνεση σε κάθε βήμα. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του brand, η συλλογή FW24 ενσωματώνει το αυθεντικό look and feel της Superdry με σύγχρονες γραμμές και λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Κάθε σχέδιο δημιουργήθηκε με γνώμονα την ευελιξία και τη δυνατότητα να συνδυάζεται εύκολα με κάθε outfit - είτε πρόκειται για casual εμφανίσεις είτε για πιο προσεγμένα λουκ.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 2103408400

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice