TWO IN A CASTL
© Studio Panoulis
LOOK News

TWO IN A CASTLE: Ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό event για την παρουσίαση της νέας συλλογής

Γιορτή δημιουργικότητας και παιχνιδιού, προσφέροντας στους καλεσμένους, και ειδικά στα παιδιά, πολλές εκπλήξεις και μοναδικά δώρα.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

TWO IN A CASTE: η παρουσίαση της νέας συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας για στιλάτα και μοντέρνα παιδικά ρούχα 

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, η TWO IN A CASTLE διοργάνωσε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό event για την παρουσίαση της νέας συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025, το οποίο έλαβε χώρα στο ατμοσφαιρικό κέντρο της Αθήνας, στο Attica City Link. Το event αποτέλεσε γιορτή δημιουργικότητας και παιχνιδιού, προσφέροντας στους καλεσμένους, και ειδικά στα παιδιά, πολλές εκπλήξεις και μοναδικά δώρα.

TWO IN A CASTLe
© Studio Panoulis

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στιγμιότυπα της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή της καλλιτέχνιδας Αναστασίας Δασκαλοπούλου, η οποία δημιούργησε χειροποίητα, μοναδικά κεντήματα πάνω σε φούτερ, τα οποία στη συνέχεια προσφέρθηκαν ως προσωποποιημένα  δώρα στους παρευρισκόμενους. Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κεντήσουν και οι ίδιοι, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία που συνδύαζε τη διασκέδαση με τη δημιουργική έκφραση.

TWO IN A CASTLE
© Studio Panoulis

TWO IN A CASTLE
© Studio Panoulis

Ανάμεσα στους λαμπερούς παρευρισκόμενους με τα παιδιά τους, ξεχώρισαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Χριστίνα Μπόμπα, η Δανάη Μιχαλάκη, η Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Νικολέττα Ράλλη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
© Studio Panoulis
Νικολέττα Ράλλη
© Studio Panoulis
Χριστίνα Μπόμπα
© Studio Panoulis

Η TWO IN A CASTLE, γνωστή για τις καινοτόμες και παιχνιδιάρικες δημιουργίες της, συνεχίζει να προσφέρει πρωτότυπα και μοντέρνα ρούχα για παιδιά, συνδυάζοντας ποιότητα, φαντασία και λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα φροντίζει να μετατρέπει κάθε παρουσίαση της σε μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Instagram page

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice