Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γούιδερσπουν στη σειρά The Morning Show
Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γούιδερσπουν στη σειρά The Morning Show
Opinion

Οι γυναίκες του «The Morning Show»

Τόσοι πολλοί και ισχυροί γυναικείοι χαρακτήρες σε ένα τηλεοπτικό σίριαλ

The Morning Show: Σχόλιο για τις ισχυρές γυναικείες προσωπικότητες που εμφανίζονται στη σειρά.

Θαυμάσιες και δυναμικές. Τόσοι πολλοί και ισχυροί γυναικείοι χαρακτήρες σε ένα τηλεοπτικό σίριαλ. Γυναίκες με προσωπικότητα και ένταση. Το δημοφιλές σίριαλ «The Morning Show» (TMS)  AppleTV+ ανοίγει μια μεγάλη βεντάλια. Όλες οι ηθοποιοί, υποδυόμενες ρόλους, δίνουν αγώνες διεκδικώντας την καριέρα τους και προχωρώντας στη ζωή τους, έχοντας στις αποσκευές τους πολλά και διάφορα. Πληγές, δοκιμασίες, απώλειες, στραπατσαρίσματα, τρικλοποδιές, λάσπη, προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον. 
Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, παραγωγοί, οπερατέρ, σκηνοθέτες, αρχισυντάκτες και όλος ο μεγάλος και μικρός κόσμος ενός τηλεοπτικού κολοσσού σε μια «φωτογραφία» γεμάτη λάμψη, άγχος, ανταγωνισμό, νούμερα, εκατομμύρια δολάρια και πολύ παρασκήνιο.

Δεν είναι μόνο η Τζένιφερ Άνιστον, που υποδύεται την κεντρική παρουσιάστρια του TMS, η οποία επανακάμπτει ως σύμβολο για όλες τις γυναίκες –αποκαλύπτοντας θέλοντας και μη ένα σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης–, για να φάει ένα δυνατό χαστούκι από ένα βιβλίο που  επιχειρεί να την γκρεμίσει από το βάθρο και να την καταστρέψει. Για να δούμε… Είναι και η Ρις Γουίδερσπουν που υποδύεται τη φιλόδοξη Μπράντλεϊ Τζάκσον, η οποία καταφέρνει να  συμπαρουσιάσει την πιο δημοφιλή πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή. Τελικά τρώνε τη σκόνη της και η προφορά του νότου και το επαρχιακό δίκτυο. Αλλά η έκθεση έχει πάντα ένα τίμημα, καλώς ή κακώς. Προσελκύει και την κακεντρέχεια. Και αυτό το μαθαίνει η Μπράντλεϊ. 

Εκτός από την Άνιστον και τη Γουίδερσπουν επιβλητική η Τζουλιάνα Μάργκιουλις, η οποία υποδύεται την επιτυχημένη Λόρα Πίτερσον. Η Μάργκιουλις, ως Λόρα, αν και έφτασε στην κορυφή έχασε δουλειές και πέρασε πολλά, εξαιτίας του σεξουαλικού της προσανατολισμού. Το σενάριο της δεύτερης σεζόν είναι πολύ ενδιαφέρον με πολλές ανατροπές, αποκαλύψεις, ίντριγκα, καλογραμμένους και μεστούς διαλόγους. H dream-team περιλαμβάνει και τη  Βαλέρια Γκολίνο –έχει και γυρίσματα στην Ιταλία με το ξέσπασμα του κορωνοϊού–, τη Μάρσια Γκέι Χάρντεν, τη Χόλαντ Τέιλορ, την Κάρεν Πίτμαν αλλά και την Γκρέτα Λι. Η Λι υποδύεται τη Στέλλα Μπακ, τη millennial επικεφαλής του Δικτύου για την οποία η Τζένιφερ Άνιστον, ως Άλεξ Λίβι, λέει πως διαθέτει πουλόβερ πιο παλιά από την ηλικία της Στέλλα Μπακ. 

Μια αλήθεια διατυπώνεται, και μάλλον ενοχλεί. Άλλο ηλικία και άλλο ωριμότητα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice