My style Rocks
© Instagram My style Rocks
Opinion

My style rocks: Το come back, ο ύμνος στην πλαστική χειρουργική και η Ηλιάνα σε ρόλο που μας αρέσει

«Ύμνος στη πλαστική χειρουργική είναι η νέα σεζόν» σχολίασε fan του ριάλιτι μόδας στα social. Είδαμε, ακούσαμε, διαβάσαμε και σχολιάσαμε τα πάντα

 «My style rocks», η τηλεοπτική εκπομπή μόδας επέστρεψε με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Stylish (;) σύνολα, εκκεντρικές εμφανίσεις, πρωτότυπα στυλ, εννέα νέες διαγωνιζόμενες αλλά και κορίτσια που κάπου έχουμε ξαναδεί, κόντρες που ξεκίνησαν και φυσικά κριτές που αποτελούν σταθερή αξία σε όποιο τηλεοπτικό show βρεθούν. To come back του ριάλιτι μόδας «My style rocks» είναι γεγονός. Η Κατερίνα Καραβάτου ως παρουσιάστρια ήταν ενθουσιασμένη και έτοιμη να μάθει από μόδα -όπως είπε- στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν. O Δημήτρης Σκουλός πάλι ως κριτής αναζητούσε περισσότερο «χαρακτήρα» από τα κορίτσια αλλά έβαλε σχετικά καλούς βαθμούς. Η δυναμική Ηλιάνα Παπαγεωργίου που επέστρεψε στον συνηθισμένο της τηλεοπτικό ρόλο και σχολιάστηκε πώς «έδειξε τα δόντια της» μας άρεσε ενώ ο «αυστηρός» fashion expert, Στέλιος Κουδουνάρης αποθεώθηκε από τους χρήστες του twitter για τις ατάκες του. Παρακάτω σου έχουμε 5 στιγμές που ξεχωρίσαμε από το πρώτο επεισόδιο και θα συζητηθούν.

My style Rocks
© Instagram My style Rocks

1. Όταν άκουσα το «πηγαίνει στο ιατρείο του πάμπλουτου πλαστικού χειρούργου άντρα της, για party botox με τις φίλες της» απο παίκτρια μου ήρθε κατραπακιά που λέμε και αμέσως έφερα στο νου μου το «έχω κάνει μόνο χείλια και τσίτος» της Αλιόνα από το παλιό, το ένδοξο GNTM. Γενικότερα σχεδόν όλα τα κορίτσια του «My style rocks» με μια πρώτη ματιά αν και είναι νέα, δυναμικά, με αυτοπεποίθηση πρόβαλαν αρκετά την πλαστική χειρουργική. Σε ένα από τα αμέτρητα σχόλια του λογαριασμού της εκπομπής στο Instagram μια φαν σχολίασε «Ύμνος στη πλαστική χειρουργική είναι η νέα σεζόν» και μπορώ να πω με κάλυψε. Φυσικά δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και τα πρώτα αστεία, καυστικά memes στο διαδίκτυο όπως το «Οι φετινές διαγωνιζόμενες» με φωτόγραφία από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» τότε που η Ματίνα, η Ελένη και η Πέγκυ είχαν «πειράξει» τα χειλάκια τους.

2. Η Νικόλ που έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο αλλά και την Κρήτη και ζει στην Πάρνηθα έχει ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 400 ζευγάρια παπούτσια και πιο πολλά. Μην την κατηγορείται αμέσως την κοπέλα είπε ότι χαρίζει και στις φίλες και στην μαμά της αμάν. Και όλα εξηγούνται φυσικά επειδή είναι Δίδυμος. Υπερκαταναλωτισμός στο μεγαλείο του. Μικρή Λολίτα, Βarbie, Paris Hilton, Britney Spears ποια είναι τελικά; Ο Σκουλός έβαλε πάντως 4 και του άρεσε.

3. Η Emilia Vodos διαφώνησε εννοείται με όσα της είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ρούχο της, ότι δεν ήταν δηλαδή στο σωστό size κι ότι ταίριαζε περισσότερο για βραδινή έξοδο παρά για δείπνο. Και διαφώνησε με όλα αυτά γιατί πολύ απλά δεν της αρέσει να ακούει την κριτική της(στους άλλους κριτές απάντησε πιο διαλλακτικά να τα λέμε και αυτά). Η κριτής της ψυχαγωγικής εκπομπής της ωστόσο δεν το άφησε έτσι και της απάντησε με τον τρόπο της -όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε- «Με ρωτάς την άποψή μου; Θέλεις να σου πω ή δεν θέλεις; Θα μου λες την γνώμη σου όταν ολοκληρώνω. Μην είσαι γλωσσού. Συγχωρεμένη, δεν θα ξαναγίνει» και της έβαλε στην τελική βαθμολογία μονάδα. Βέβαια το «Δεν είναι ανάγκη να σερβίρουμε όλοι παρέα μόνο ο σερβιτόρος» από την Ηλιάνα ακούστηκε κάπως άσχημο το ομολογώ. Τέλος καλό όμως, όλα καλά...«Επειδή δεν παίρνεις από λόγια και πρέπει να το δουλέψεις συνολικά γιατί εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε και δεν το έχεις καταλάβει, θα ξεκινήσουμε από τα χαμηλά για να πάμε στην νίκη. Στην εύχομαι» ολοκλήρωσε το διάσημο μοντέλο. Σχολιάστηκε παντού, παντού και ξανά παντού. Και στο κάτω κάτω γιατί μόνο στην Ηλιάνα τέτοια απάντηση Emilia μου;

4. Άλλη μια χρονιά στα μαχαίρια. Ποιος δεν θυμάται τον επικό καυγά της Ιωάννας Τούνη με την Σοφία Λεοντίτση με την viral ατάκα «Δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια», τους καβγάδες της Ραμόνας με τους κριτές και γενικότερα τις κόντρες που έχουν ξεσπάσει σε κάθε σεζόν. Θα έλειπαν φυσικά και από τον νέο κύκλο; Ξέσπασε ένταση ανάμεσα στην Ρέϊνα και τις Νικόλ και Τζωρτζίνα. Οι δύο παίκτριες βαθμολόγησαν την Ρέϊνα με «1» και αυτό ήταν κάτι που την εκνεύρισε αρκετά. Η Κατερίνα Καραβάτου στην συνέχεια, την ρώτησε πώς σχολιάζει την πρώτη της αξιολόγηση και εκείνη απάντησε: «Απαράδεκτη». Η Νικόλ εξήγησε πώς ένας από τους λόγους που έβαλε την συγκεκριμένη βαθμολογία ήταν τα μαλλιά της, αυτό όμως δεν άρεσε στην Ρέϊνα, η οποία δεν το άφησε να πέσει κάτω: «Θέλεις να σχολιάσεις λίγο το ντύσιμο και μετά να πάμε στο μαλλί;». Νέες κόντρες γεννιούνται;

5. H Xριστιάνα που «δεν είναι γεννημένη το 90», ήταν 18 χρονών όταν την απέρριψαν στο GNTM και τώρα 19 στο τηλεοπτικό show αλλά με διαφορετικό look. Έχει συμμετάσχει σε καλλιστεία κατακτώντας τον τίτλο της Miss GS Hellas 2022 και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Earth. Με μια ματιά στο Miss Earth 2023 στη Wikipedia η ηλικία της φαίνεται πώς είναι 21- έστειλε fan της Soulas Glamorous και εκείνη φυσικά το δημοσίευσε στα stories της αμέσως-. Tελικά πόσο χρονών είναι και ποιος έκανε το λάθος;

Ποια είναι η νικήτρια του πρώτου catwalk όμως;

Η Όλγα κατέκτησε την πρώτη θέση με 13,5 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση ήταν η Σελένη με 11,4 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Νικόλ και η Χριστίνα με 11 βαθμούς. Στη συνέχεια η Εμιλία με 6,8 βαθμούς, η Ρέϊνα με 6,5 βαθμούς, η Τζωρτζίνα με 6,4 βαθμούς, ενώ η Εύα βρέθηκε στη βάση της κατάταξης με 6,4 βαθμούς.

Οι καρδιές γύρισαν, οι πρώτοι βαθμοί έπεσαν, στα κορίτσια καταλάβαμε ότι αρέσει γενικά ο ανταγωνισμός, μερικές θέλουν να περάσουν τα μηνύματα τους, σε κάποιες δυσφορούν επί τούτου τα ρούχα πάνω τους ενώ μια δεν μπορεί τις ψεύτικες. Μπιχτές από εδώ και εκεί αλλά …θα  κλείσω με κάτι αισιόδοξο. Δεν ξέρω αν θα ξαναδώ το τηλεοπτικό show αλλά ταυτίζομαι με την άποψη της Ηλιάνας όπως είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι «προτιμά να είναι και παρουσιάστρια και κριτής αλλά η θέση του κριτή είναι ένας ρόλος που της αρέσει». Η Κατερίνα τέλος ανέφερε ότι θέλει να δοκιμαστεί σε κάτι νέο γι αυτό και τόλμησε την παρουσιαση αυτής της εκπομπής, μπορεί και πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα- το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές-.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice