8 τρόποι για να χάσεις μια γυναίκα από κοντά σου
Daniel Tafjord

8 τρόποι για να χάσεις μια γυναίκα από κοντά σου

Τα λάθη που δοκιμάζουν τις αντοχές μιας γυναίκας και την αποδιώχνουν...
  • A-
  • A+

Κάνουμε υπομονή, κάνουμε τα στραβά μάτια, καταπίνουμε διάφορα, αλλά, φίλοι και φίλες, μην παίζετε και πολύ με τις αντοχές μας. Αυτά είναι τα 8 λάθη που μπορεί να απομακρύνουν μια γυναίκα από τον/τη σύντροφό της.


01. Να μην την εμπιστεύεσαι: Η εμπιστοσύνη είναι βασικό συστατικό επιτυχίας και μακροημέρευσης μια σχέσης, ακόμα και μιας φιλίας. Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν να τους εμπιστεύονται, να μην αμφιβάλλουν για τη στάση τους, να μην αμφισβητούν τα συναισθήματά τους και να σέβονται τις ανάγκες τους. Όταν η εμπιστοσύνη τερματιστεί, μια σχέση γίνεται αδύναμη, ώσπου σπάει. Βέβαια, η Κατερίνα Στανίση ισχυρίζεται πως: «Εμπιστοσύνη, εμπιστοσύνη μη ζητάς, καρδιά μου πια, γιατί τον κόσμο τον κυβερνάει η ψευτιά».

Παρασύρεσαι - Κατερίνα Στανίση


María Victoria Heredia Reyes

02. Να τη ζηλεύεις υπερβολικά: Η ζήλεια δεν δηλητηριάζει μόνο εκείνον που την αισθάνεται, αλλά και τους γύρω του. Λίγη ζήλεια είναι αρκετή για να διατηρείται μια σχέση σε εγρήγορση, αλλά η πολλή βλάπτει. Δηλαδή είναι λογικά αυτά που λέει-κάνει ο Μαζωνάκης στο ομώνυμο άσμα;

Γιώργος Μαζωνάκης - Ζηλεύω | Giorgos Mazonakis - Zilevo - Official Video Clip03. Να μη τη σέβεσαι. Η έλλειψη σεβασμού είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους. Όλοι θέλουν να κερδίσουν το σεβασμό του άλλου και σίγουρα κανένα κορίτσι δεν αντέχει έναν ασεβή και βίαιο σύντροφο.
Tom Pumford

04. Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός: Στην αρχή μιας σχέσης είναι πολύ σημαντικός ο συναισθηματισμός και οι εκδηλώσεις του. Αλλά συνέχεια; Να βάλει μια φορά τα κλάματα, οκ. Αλλά συνέχεια; Καλύτερα ο βουβός πόνος, σαν αυτόν που περιγράφει ο Γιάννης Πάριος.

Τί θέλεις να κάνω_ Γιάννης Πάριος


João Silas

05. Να την κάνεις να αισθάνεται ανασφάλεια: Όλα τα κορίτσια θέλουν να νιώθουν ασφάλεια δίπλα στον καλό τους. Αν δεν της παρέχεις την αίσθηση της προστασίας, θα φύγει.
Ayo Ogunseinde

06. Να την αγνοείς: Σου μιλάει, και τη γράφεις. Σου ζητάει μια χάρη, και δεν της την κάνεις. Πόσο να υπομείνει;
Tanja Heffner

07. Να της στερείς την ανεξαρτησία της: Οι ανεξάρτητες γυναίκες δεν αντέχουν περιορισμούς. Νόμος! 
Ryan Moreno

08. Να μη νοιάζεσαι για την απόλαυσή της:
Οι σεξουαλικές ανάγκες μιας γυναίκας θα πρέπει να καλύπτονται, προαπαιτούμενο. Αλλιώς, θα ψάξει αλλού χαρές. Τα έλεγε το Λιτσάκι από παλιά.

Otan vlepo aeroplano - Giagkousi (clip) song by Yiannis Karalis

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος) και η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ) στη σειρά Φιλαράκια, στη σκηνή χωρισμού
Υπάρχουν «διαλείμματα» στις σχέσεις και πώς λειτουργεί αυτό;
Back to top