10 σημάδια που δείχνουν ότι σε φλερτάρει

10 σημάδια που δείχνουν ότι σε φλερτάρει

Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα, μάθε να τη διαβάζεις!
  • A-
  • A+

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σου δείξει κάποιος ότι σε θέλει. Ο πιο ειλικρινής και αυθόρμητος όμως δεν έχει λόγια αλλά κινήσεις, τις οποίες μπορείς να διαβάσεις πολύ εύκολα. Η στάση του σώματός μας φανερώνει πολλές φορές περισσότερα από όσα θέλουμε, οπότε μπορείς διαβάζοντας παρακάτω θα μπορείς να καταλάβεις αμέσως αν ενδιαφέρεται για σένα. Καταβάθος το ξέρεις ήδη αλλά θες να σιγουρευτείς. Ε λοιπόν ορίστε, δέκα σημάδια που σπανίως πέφτουν έξω.

1. Οπτική επαφή

«Από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει...» έγραφαν παλιά τα λευκώματα και με το δίκιο τους. Η οπτική επαφή είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία της γλώσσας του σώματος. Αν σε κοιτάει συνέχεια στα μάτια, είσαι σε καλό δρόμο.

2. Εντυπωσιασμός

Όλοι οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες εντυπωσιάζονται με τα μπράτσα και την αγριάδα. Γι' αυτό πολύ πιθανό να προσπαθήσει να φουσκώνει σαν κοκόρι ή να τσακώνεται με άλλους άντρες όταν είσαι τριγύρω -ακόμα κι αν δεν είναι του χαρακτήρα του.

3. Μπαίνει στον προσωπικό σου χώρο

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα, υποσυνείδητα προσπαθεί να σε πλησιάσει περισσότερο. Έτσι στην αρχή, το σώμα του καθρεφτίζει τις κινήσεις του δικού σου, έπειτα γέρνει ελαφρώς μπροστά για να δείξει ότι προσέχει κάθε λέξη που λες. το επόμενο βήμα είναι φυσικά να σε αγγίξει, στην αρχή δήθεν τυχαία, κι εφόσον δεν δείξεις σημάδια ενόχλησης, τότε θα σε αγγίξει ξανά πιο στοχευμένα.

4. Αλλαγή φωνής

Ακόμα ένα σημάδι είναι να αλλάζει τη φωνή του όταν σου μιλάει. Άντρες και γυναίκες συνηθίζουν να κάνουν η φωνή τους πιο σταθερή και βαθιά όταν μιλάνε σε κάποιον που τους ενδιαφέρει. Τσέκαρέ το!

5. Κομψότητα

Σε άντρες και γυναίκες αρέσει να είναι περιποιημένοι όταν πρόκειται να συναντήσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Παρατήρησε ότι όταν είσαι τριγύρω, φτιάχνει συνέχεια το μαλλί του και στρώνει τη μπλούζα ή το πουκάμισο, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι είναι όλα στην εντέλεια όταν τον κοιτάς.

6. Στάση σώματος

Αν τον ενδιαφέρεις πολύ, τότε όταν σου μιλάει όλο του το σώμα θα είναι στραμμένο προς το μέρος σου -κεφάλι, κορμός, πόδια, πέλματα. Είναι ο τρόπος του σώματός του να σου δείξει ότι είσαι το μόνο που τον ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή.

7. Άγγιγμα

Όταν ένας άντρας σε θέλει, βρίσκει διαρκώς αφορμές να σε αγγίζει. Και δεν εννοώ με πρόστυχο τρόπο αλλά με αυτό το ρομαντικό που διώχνει τα μαλλιά από το πρόσωπό σου ή σου ακουμπάει τον ώμο.

8. Γέλιο

Όλοι μας γελάμε ή χαχανίζουμε όταν δούμε ή ακούσουμε κάτι αστείο. Πόσο μάλλον όταν μας ελκύει το άτομο που λέει το αστείο. Αν γελάει με ό,τι λες ή προσπαθεί πολύ να σε κάνει να γελάσεις σημαίνει ότι προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου.

9. Προστατευτικότητα

Ένα από τα πιο βασικά ένστικτα των αντρών είναι να προστατέψουν ό,τι αγαπάνε. Αν τον ενδιαφέρεις είναι πολύ πιθανό να αντιδρά προστατευτικά γύρω σου, όπως το να σε πιάσει από το χέρι για να σε οδηγήσει έξω από ένα γεμάτο δωμάτιο.

10. Έκφραση προσώπου

Είναι πολύ πιθανό όταν σου μιλάει να χαμογελάει διαρκώς ή να σηκώνει ελαφρώς τα φρύδια του σαν να δείχνει έκπληκτος. Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι απολαμβάνει πολύ τη συζήτηση μαζί σου και παρακολουθεί προσεκτικά όσα λες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσες φιλίες μπορούμε να αντέξουμε στη ζωή
Back to top