Η καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού σε 36 σκίτσα

Η καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού σε 36 σκίτσα

Σου θυμίζουν κάτι;
  • A-
  • A+
Η βραζιλιάνα εικονογράφος Crislane Passos δημιούργησε μια σειρά με αστεία κόμικ για την καθημερινή ζωή ενός ερωτευμένου ζευγαριού.

Η βραζιλιάνα εικονογράφος Crislane Passos δημιούργησε μια σειρά με αστεία κόμικ για την καθημερινή ζωή ενός ερωτευμένου ζευγαριού, του Μαξ και της Τζούλια.

Η Passos εστιάζει στις διαφορές που υπάρχουν στη μεταξύ τους καθημερινότητα και η ιδέα τού να δημιουργήσει αυτά τα κόμικς ήρθε πριν λίγα χρόνια, ενώ έγραφε ένα μυθιστόρημα.

Παρόλο που τελείωσε τη συγγραφή του, της άρεσε τόσο πολύ η ιστορία που σκέφτηκε να εικονογραφήσει τη σχέση αυτών των δύο φανταστικών προσώπων από την καθημερινή τους ζωή, με σκοπό να δει αν αυτό θα αρέσει στον κόσμο. Όπως αναφέρει η ίδια, ανακάλυψε ότι πολλοί άνθρωποι συσχετίστηκαν με την ιστορία και από τότε αφοσιώθηκε σε αυτό και ίσως στο μέλλον λανσάρει το βιβλίο.

Στα κόμικς βλέπουμε συνηθισμένα περιστατικά που προκύπτουν στη συγκατοίκηση ενός ζευγαριού, δείχνοντας έτσι πως δεν είναι όλα ρόδινα σε μια σχέση και, όπως είναι λογικό, υπάρχουν και εντάσεις. Παράλληλα δεν εστιάζει μόνο σε αυτά, αλλά και στις ρομαντικές στιγμές τους.

Δείτε την εξαιρετική δουλειά της Crislane Passos που αποτυπώνει με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο όσα συμβαίνουν, έχοντας μάλιστα και πρωταγωνιστή το σκυλάκι του ζευγαριού.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος) και η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ) στη σειρά Φιλαράκια, στη σκηνή χωρισμού
Υπάρχουν «διαλείμματα» στις σχέσεις και πώς λειτουργεί αυτό;
Back to top