Επιχείρηση «κάνω το μωρό μου να χαμογελάσει»

Επιχείρηση «κάνω το μωρό μου να χαμογελάσει»

Ας δούμε πόσο χαζοί πρέπει να γίνουμε
  • A-
  • A+

Τα περισσότερα μωρά γελούν χωρίς λόγο ή χωρίς λόγο που να είναι υπαρκτός για εμάς. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να το βγάλετε μια φωτογραφία και εκείνο δεν χαμογελάει με τίποτα; Ή όταν απλά θέλετε να σας σκάσει ένα χαμόγελο για να πάρει μακριά την κούραση και το άγχος σας; Ας δούμε τρικ που κάνουν τα μωρά να χαμογελούν! Το χαμόγελό τους είναι γλύκα και βάλσαμο. Σωστό φάρμακο για όλα. Ας δούμε πόσο χαζοί πρέπει να γίνουμε για να τα κάνουμε να χαμογελάσουν!

Πότε ξεκινά ένα μωρό να χαμογελάει;

Τα πρώτα χαμόγελα ενός βρέφους τα βλέπουμε εκεί γύρω στην 6η εβδομάδα. Ασυναίσθητα και αδικαιολόγητα χαμόγελα που προκύπτουν από κάτι που του τράβηξε την προσοχή. Στον 2ο μήνα αρχίζουν να χαμογελούν όταν νιώθουν όμορφα. Όταν τα έχετε αλλάξει ή τα έχετε ταΐσει αλλά ακόμα και όταν βλέπουν το αγαπημένο τους κουκλάκι ή ακούνε μια μουσική που τους αρέσει. Εκεί γύρω στον 4ο μήνα, ρίχνουν ένα χαμόγελο και μετά κοιτάζουν αλλού σαν αδιάφορα. Εσείς θα το ερμηνεύσετε ως νάζια και ντροπές αλλά μόνο εκείνο ξέρει τι πραγματικά εννοεί. Και φυσικά, μετά τον 6ο μήνα αρχίζει να ξεκαρδίζεται στο γέλιο όταν ο μπαμπάς γίνεται πολύ βλάκας με τις γκριμάτσες του αλλά και τόσο γλυκός μαζί!

Πώς κάνουμε το μωρό να χαμογελάσει;

Κάντε αστείους ήχους. Όλα αυτά τα χωρίς νόημα άναρθρα που λέτε και μόνο το μωρό αντιδρά χαμογελώντας… Αυτά!

Δοκιμάστε γκριμάτσες τις οποίες έχετε πρώτα προβάρει στον καθρέφτη. Μπορεί εσείς να νομίζετε ότι κάνετε κάτι εξαιρετικά αστείο αλλά να βγει προς το τρομακτικό, με αποτέλεσμα να έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα και δάκρυα πολλά δάκρυα…
 

 

Παίξτε με τα αυτιά σας. Κάτι περίεργο παθαίνουν τα μωρά όταν βλέπουν τους μεγάλους να τραβούν τα αυτιά τους προς τα έξω και να βγάζουν γλώσσα. Ε, ναι είναι γελοίο θέαμα! Πώς να το κάνουμε;

Χαμογελάστε τους και μιλήστε τους γλυκά. Πολλές φορές ένα δικό σας χαμόγελο και ο γλυκός τόνος της φωνής σας είναι ό,τι χρειάζεται για να χαμογελάσει ένα μωράκι!

Ακουμπήστε του τη μυτούλα με το μουσούδι του αγαπημένου του λούτρινου. Παραδόξως λειτουργεί πολύ καλά και τα περισσότερα μωράκια χαχανίζουν μετά από αυτό.

 

 

Πηγή: mommy.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Σπάικ Λι στο 74ο Φεστιβάλ Καννών
Άνδρες στα ροζ: Από τα πορτραίτα βασιλιάδων στον Σπάικ Λι
Back to top