Μίλα μου βρόμικα: Είμαι 21, έχω σχέση ένα χρόνο και ζηλεύω πολύ

Μίλα μου βρόμικα: Είμαι 21, έχω σχέση ένα χρόνο και ζηλεύω πολύ

Δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα για να είμαι ειλικρινής, αλλά έχω μανία με το παρελθόν του
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρώμικα reloaded με τη Τζένη Μελιτά: Ζηλεύω πολύ τη σχέση μου. Πώς να σταματήσω;

Μανεκέν Τζένη!!! Αναφορικά με τη στήλη σου «Μίλα μου βρώμικα»… Ζηλεύω. Και ζηλεύω πολύ! Είμαι 21 χρόνων και είμαι εδώ και ένα χρόνο με το αγόρι μου. Δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα για να είμαι ειλικρινής, αλλά έχω μανία με το παρελθόν του. Μου έχει μιλήσει για τις σχέσεις που είχε, αλλά φροντίζει να μου δείχνει ότι είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται έτσι με μια γυναίκα. Φοβόταν να ανοιχτεί και να επενδύσει συναισθηματικά. Κάνω το λάθος και ψάχνω μονίμως τις προηγούμενες κοπέλες, που είχε κάποτε κάτι μαζί τους, και με πιάνω να συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί τους. Είναι άρρωστο, το ξέρω. Μπορεί να μου χαλάσει όλη την ημέρα από το πουθενά, αλλά δεν ξέρω πώς να το εξαλείψω. Δώσε μου τα φώτα σου!

Δεν είναι πολύ σπαστικό, που ορισμένες φορές ξέρουμε ότι κάτι που σκεφτόμαστε είναι εντελώς παράλογο, αλλά δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε με τίποτα; Στην πραγματικότητα, αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να καθησυχάσουμε τον εαυτό μας. Να κάτσουμε με ηρεμία, να μας εξηγήσουμε με απλά λόγια την αλήθεια και να μας «αυτοπάρουμε» (δική μου λέξη) μια μεγάλη αγκαλιά. 

Είναι μαζί σου, γιατί θέλει να είναι μαζί σου. Δεν τον πιέζει κανένας, δεν υπογράψατε κανένα συμβόλαιο. Αν δεν σε ήθελε, θα ήταν με άλλη. So simple. Το θέμα μας, όμως, εδώ δεν είναι εκείνος, ούτε η συμπεριφορά του. Το θέμα μας είσαι εσύ. Εσύ που δεν πιστεύεις ότι είσαι υπεραρκετή και ψάχνεις τρόπους να σε μειώνεις, συγκρίνοντάς σε με άλλες. Πώς να βγεις κερδισμένη από μια σύγκριση, όταν ξεκινάς βάζοντας μείον στον εαυτό σου; Η μία θα είναι πιο ψηλή, η άλλη πιο αδύνατη, η τρίτη θα έχει πιο πολλά πτυχία και η τέταρτη καλύτερη δουλειά. Ποια απ’ όλες να ξεπεράσεις; Όλες; Να γίνεις η superwoman; Δεν γίνεται. Εγώ σου λέω ότι είσαι υπεραρκετή έτσι ακριβώς όπως είσαι. Μπορείς να το πιστέψεις;

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μίλα μου βρόμικα: Πώς θα διαχειριστώ την επαγγελματική πίεση;
Μίλα μου βρόμικα: Γιατί κάποιος γυρνάει στην πρώην του;
Back to top