©Γιώργος Καράβας
©Γιώργος Καράβας

Μίλα μου βρόμικα: Με παρουσιάζει ως «μιλώ με έναν φίλο, τον Νίκο»

Κουράστηκα και δεν ξέρω τι να πιστέψω και πώς να εξηγήσω αυτή τη στάση
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Με παρουσιάζει ως «μιλάω με έναν φίλο, τον Νίκο». Κουράστηκα και δεν ξέρω τι να πιστέψω.

4 χρόνια κόλλημα! Πάντα κλεφτές ματιές, γελάκια κρυφά. Μου ακούμπαγε το χέρι. Χώρισε από την 3 χρόνια σχέση του και εγώ από τη 2 χρόνια δικιά μου και αποφάσισε να μου πει ξεκάθαρα πρώτη φορά, πώς νιώθει. Είμαστε από απόσταση και, ενώ μου λέει ότι θέλει να έρθει να με δει, όλο κανονίζει αλλά και με παρουσιάζει σε φίλους και συγγενείς ως «μιλάω με τον φίλο μου τον Νίκο». Κουράστηκα και δεν ξέρω τι να πιστέψω και πώς να εξηγήσω αυτή τη στάση.

Γεια σου, φίλη Νίκο! Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τίποτα, να βάλουμε με νου μας τίποτα και γενικά να εξηγήσουμε τίποτα από μόνες μας. Θέλουμε ευθείες straight ωραίες συζητήσεις μαζί του. Μην κολώνεις και μην κάθεσαι να βγάζεις συμπεράσματα με τις φίλες σου για το τι μπορεί να σημαίνει η κάθε του κίνηση. Το είπες και μόνη σου, «κουράστηκες». Ξεκούρασε τον εαυτό σου από τις αδιάκοπες αναλύσεις. Συζητήστε ανοιχτά. Γιατί –σίγουρα– και στο δικό του κεφάλι θα παίζει μια άλλη κασέτα με μια άλλη ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μίλα μου βρόμικα: Δεν έχω σχεδόν καθόλου διάθεση για σεξ
Back to top