Τζένη Μελιτά ©Γιώργος Καράβας
©Γιώργος Καράβας

Μίλα μου βρόμικα: Είμαστε 22, θέλουμε να συγκατοικήσουμε

Οι δικοί μου μού τη λένε για τις ικανότητές μου στη μαγειρική και στις δουλειές
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Θέλουμε να συγκατοικήσουμε με το αγόρι μου αλλά οι γονείς μου αμφισβητούν τις ικανότητές μου

Μανεκέν μου, Τζένη, sos! Είμαστε 22 και μαζί 6 χρόνια. Θέλουμε να συγκατοικήσουμε τα Χριστούγεννα, που θα τελειώσει τον στρατό. Οι γονείς του χαρούμενοι, οι δικοί μου μού τη λένε για τις ικανότητές μου στη μαγειρική και στις δουλειές. Τι να κάνω; Με παίρνει από κάτω.

Μήπως διαβάζω το Μίλα μου βρόμικα του 1950; Τι σημαίνει «μου τη λένε για τις ικανότητές μου στη μαγειρική και στις δουλειές»; Και καλά αυτοί είναι μιας άλλης γενιάς, εσένα να σε παίρνει από κάτω γιατί; Με το αγόρι σου θα συγκατοικήσεις και όχι με τους γονείς σου. Ο σύντροφός σου ξέρει πάνω-κάτω τα δυνατά και τα αδύνατά σου σημεία και σε θέλει, όπως είσαι. Όπως κι εσύ αντίστοιχα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να μένεις σε ένα δικό σου σπίτι και ας το έχεις άνω-κάτω κι ας έχεις και άδειο ψυγείο. Εξάλλου είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, από τη στιγμή που θα είσαι σε δικό σου χώρο. Φρόντισε να απολαύσεις το νέο σου ξεκίνημα μαζί με το αγόρι σου και σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Άντε, και το πρώτο delivery κερασμένο από μένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μίλα μου βρόμικα: Πώς να τελειώσω τη σχέση μου;
Back to top