Τζένη Μελιτά ©Γιώργος Καράβας
©Γιώργος Καράβας

Μίλα μου βρόμικα: Η αδερφή του αγοριού μου με αντιγράφει

Πουλάει επίτηδες τα ίδια ακριβώς ρούχα με μένα, Τι να κάνω;
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Η αδερφή του αγοριού μου με αντιγράφει. Πουλάει επίτηδες τα ίδια ακριβώς ρούχα με μένα, Τι να κάνω;

Μανεκέν Τζένηηηηη! Έχω ένα πρόβλημα. Δεν είναι ερωτικό, που ξέρω ότι τα λύνεις, αλλά και πάλι είναι πρόβλημα. Πρόσφατα, ξεκίνησα τη δική μου εταιρία με ρούχα και πάει αρκετά καλά. Το πρόβλημά μου είναι η αδερφή του αγοριού μου, που κάνει την ίδια δουλειά και την έχει φάει η ζήλια, με αποτέλεσμα να αντιγράφει οποιαδήποτε κίνηση κάνω. Από τις περιγραφές στις φωτογραφίες κάτω από τα ρούχα, μέχρι και να πουλάει ΕΠΙΤΗΔΕΣ τα ίδια ρούχα με εμένα, ενώ το στιλ της γενικά δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου. Τι να κάνω; Βοήθησέ με, δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ λόγω και του αγοριού μου… αλλιώς θα της είχα βγάλει τρίχα-τρίχα το μαλλί! Δώσε μου τα φώτα σου, δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ.

Ώπα, παιδιά! Όχι ξεμαλλιάσματα! Άσε που έχω να δω άνθρωπο να ξεμαλλιάζεται από το Λύκειο. Αν έχω καταλάβει καλά, είναι αρκετές οι εταιρείες πια στα social media που πουλάνε τα ίδια ρούχα, ανεβάζοντας τις ίδιες φωτογραφίες από το εξωτερικό και χρησιμοποιώντας τις ίδιες περιγραφές κάτω από τα ρούχα. Οπότε, θα έπρεπε να είχες ξεμαλλιαστεί με άλλες 1.000 τύπισσες. Θα κυκλοφορούσατε κουρούπες, αλλά με τέλεια ρούχα. Ναι μεν είναι σπαστικό αυτό που σου συμβαίνει με την αδερφή του φίλου σου, αλλά σκέψου ότι αυτοί είναι οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς, στην οποία πρόσφατα μπήκες. Χρόνια τώρα ο ένας αντιγράφει τον άλλο, ακόμη και στις εταιρείες-κολοσσούς. Κάνε focus, λοιπόν, στη δική σου εταιρεία και μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε μικρότητες.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μίλα μου βρόμικα: Είμαι 22 πια και δεν έχω σεξουαλική εμπειρία
Ενωμένοι γονείς, χαρούμενα μωρά
Back to top