Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας

Μίλα μου βρόμικα: Δεν υπάρχει καμία ερωτική έλξη από τη μεριά μου

Μένω μαζί του μήπως ξαναβρώ την «παλιά μας ζωή»
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαστε μαζί 4 χρόνια, μένουμε μαζί, αλλά ο έρωτας έχει φύγει, δεν υπάρχει η ερωτική έλξη

Θα στα πω μια στα γρήγορα ! Είμαι με το αγόρι μου 4 χρόνια (27 χρόνων και οι δύο) και μένουμε μαζί. Τα πρώτα χρόνια η ζωή μας ήταν μοναδική, πίστευα πως θα κρατούσε για πάντα ο έρωτας αυτός. Το τελευταίο καιρό, λίγο η καραντίνα, λίγο η εξωτερική μας εμφάνιση, που έχει αλλάξει παρά πολύ (προς το χειρότερο) λόγω επανάπαυσης, δεν υπάρχει καμία ερωτική έλξη από τη μεριά μου. Δεν κάνω πια όνειρα. Ωστόσο, μένω μαζί του μήπως ξαναβρώ την «παλιά μας ζωή». Η οποία ήταν πραγματικά ονειρεμένη, είναι αυτό που λέμε «Δεν υπάρχουν πια τέτοιοι άντρες». 

Το σεξ είναι ένας σπουδαίος καθρέφτης μας. Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος δεν ευνοεί κανέναν. Ποιος είναι χαλαρός; Ποιος πετάει στα σύννεφα; Πού να πας ένα ρομαντικό ΣΚ να αναστενάξουν οι σομιέδες; Πουθενά! Να θυμάσαι ότι κάθε σχέση θέλει καθημερινή δουλειά. Δεν την αφήνουμε στο έλεός της. Αν αξίζει αυτός ο άνθρωπος, αξίζει να δουλέψετε και το ερωτικό κομμάτι. Δημιουργήστε το κατάλληλο μικροκλίμα για την ερωτική συνεύρεση. Εσώρουχα, μουσική, κρασάκι. Δεν γίνεται να σου έρθει η όρεξη με τις πιτζάμες στον καναπέ! Έτσι κάπως πάει, εκτός αν νιώσεις ότι δεν δουλεύεται παραπέρα.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μίλα μου βρόμικα: Δεν συμπαθώ καθόλου τον κολλητό του αγοριού μου
Μίλα βρώμικα στην Τζένη Μελιτά
Μίλα μου βρόμικα: Βγάζω αρκετά περισσότερα χρήματα από εκείνον
Back to top